Sakarya MTB Cup snijd de adem

De eerste dag van het International Mountain Bike Championship Sakarya MTB Cup werd gehouden in de Sunflower Cycling Valley met deelname van meer dan 30 atleten uit 150 landen. De Russische wielrenner Timofei Ivanov, die deelnam aan de Elite Men's Category, won de gouden medaille; Anton Sintsov, atleet van Salcano Sakarya Metropolitan Belediyespor, won de bronzen medaille. In de categorie Jonge Mannen won Halil İbrahim Doğan, een atleet van het Metropolitan Belediyespor Cycling Team, de prijs.

Sakarya MTB Cup Internationaal pedaalkampioenschap onder auspiciën van het voorzitterschap van de Metropolitan Municipality Sakarya MTB Cup 'Pedal for a Clean World'-thema begon in de Sunflower Bicycle Valley. Minister van Jeugd en Sport Mehmet Kasapoğlu startte de races; In het kampioenschap werden gouverneur Irfan Balkanlıoğlu, burgemeester Zeki Toçoğlu, AK-fractievoorzitter Cigdem Erdogan Atabek, Kenan Sofuoglu, provinciaal voorzitter van de AK-partij Fevzi Sword, voorzitter van de wielervereniging Erol Küçükbakırcı, fietsers en een groot aantal toeschouwers aangetreden. De races die begonnen in Elite Women-categorie gingen verder met Young Men, Young Women en Elite Men races.

Jonge mannen op de tribune van de Metropolitan
Blaza Pintaric uit Slovenië in de categorie Elite Women was de kampioen; Salcano Sakarya Metropolitan Belediyespor Cycling Team-atleet Halil İbrahim Doğan ontving de prijs in de categorie Young Men. 3 voor jonge mannen won Okan Aydoğan. Na afloop van de race zei Halil İbrahim Doğan, of ik bedank degenen die hebben bijgedragen aan de organisatie. Een snel nummer. We hebben grote doelen in 2019. " Okan Aydoğan feliciteerde alle deelnemers en bedankte hen voor de faciliteit. In de categorie Jonge Dames was Aziz Bekar de kampioen.

Geweldige opwinding bij Elite Men
De Sakarya MTB Cup Elite Men's race, gestart door president Zeki Toçoğlu en live uitgezonden in 150 landen, was adembenemend. Timofei Ivanov won de gouden medaille na de races bestaande uit 6 etappes. President Zeki Toçoğlu won de zilveren medaille van Martins Blums; Salcano Sakarya Metropolitan Belediyespor's atleet Anton Sintsov won de bronzen medaille. Na de prijsuitreiking werd een waterput geboord om 15 mensen in Afrika te bereiken als onderdeel van het project voor sociale verantwoordelijkheid.

Geweldig parcours
Kampioensatleet Timofei Ivanov zei dat hij blij was na het kampioenschap en zei: üre ik dank degenen die ons hier hebben uitgenodigd. Een geweldige baan, een geweldige organisatie. Ik vond het heel goed en heel erg bedankt ".