Sakarya maakte MTB Cup Finale

Internationale Mountain Bike MTB Cup Marathon-serie eindigde met races in Sunflower Bike Valley. Elite Men 88 won Timofei Ivanov en Elite Women 65 won de gouden medaille van Yovana Sırnagoratz. Bayraktar, "Ik zou graag alle Sakarya-mensen willen bedanken die interesse tonen in het kampioenschap," zei hij.

Sakarya MTB Cup International Marathon Series Elite Women and Men Race, onder auspiciën van het presidentschap van de Sakarya Metropolitan Municipality, werd gehouden in Sunflower Bicycle Valley. Elite Heren 88 kilometer, Elite Women's 65 kilometermarathon. Het tweedaagse fietsfestival eindigde met de races in de categorie 2.

Nieuwe organisaties
Orhan Bayraktar, hoofd van de Afdeling Jeugd en Sportdiensten die uitspraken deed over de Marathonwedstrijden en de races die gisteren plaatsvonden, zei: "Ik wil onze Sakarya-burgers graag bedanken. Ze hebben ons niet alleen gelaten op deze hete dag. Ik wil graag iedereen bedanken die Sunflower Bicycle Valley heeft voorbereid voor de races en heeft bijgedragen aan de organisatie. We hebben 30-atleten van over de hele wereld in staat gesteld om van hun tijd in onze stad te genieten. Veel dank aan iedereen die in organisaties wil ontmoeten "

De namen van de lessenaar
De Russische wielrenner Timofei Ivanov won de gouden medaille in de Sakarya MTB Cup Elite 88 kilometermarathon voor heren. Yovana Sırnagoratz won de gouden medaille in Elite Women 65 kilometerraces. Na de prijsuitreiking werd een waterput geboord om 15 duizend mensen in Afrika te bereiken in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen.