President Steel, generaal Hulusi Akar Boulevard gevonden in onderzoekenKayseri Burgemeester Mustafa Celik, Kayseri-verkeer zal aanzienlijke opluchting brengen voor de Generaal Hulusi Akar-boulevard. President Steel, Hulusi Akar Boulevard in een snelle productie met de nieuwe technieken, zeiden ze dat ze het hadden gedaan.

Metropolitan Mayor Mustafa Celik, Gen. Hulusi Akar Boulevard en de in- en uitgang van de boulevard zullen in korte tijd voor verkeer worden opengesteld, aldus de onderdoorgangen. 14 zal kilometers zijn Hulusi Akar Boulevard Mustafa Kemal Pasha Boulevard van Malatya Road, uitlopend tot de President Steel, "een deel van de boulevard passeert de spoorlijn. We werkten hier heel snel. Wat belangrijk is, zijn de zoneverordeningen en het vastgoedprobleem op de grond. We hebben een zeer snelle manier gevolgd om dit probleem op te lossen. We hebben voorrang gegeven aan de overeenkomst met de eigenaren van het onroerend goed. Als we legale middelen gebruiken, hebben we vijf jaar werk aan 3 voltooid. Op de boulevard hebben we ook nieuwe bouwtechnieken gebruikt, zoals het nieuwe malsysteem dat we het rotsvormensysteem noemen. Een één maand oud fabricagesysteem eindigde in een dag. Het is mogelijk om snel verder te gaan wanneer het nieuwe productiesysteem de nieuwe productiemethoden gebruikt

Hij zei dat ze heel snel werkten aan de General Hulusi Akar Boulevard, omdat de boulevard een belangrijke alternatieve route zou zijn en dat de boulevard zich bevond aan de uitgang en de uitgang van Mustafa Kemal Paşa Boulevard. President Steel, onderdoorgangen in de productie zijn voltooid en 1 zal de subpassages in de week gebruiksklaar maken, zei hij.

KANS VOOR INVESTEERDERS
Metropolitan Mayor Mustafa Celik, General Hulusi Akar Boulevard tijdens het onderzoek naar de mogelijkheid om een ​​belangrijke verklaring af te leggen voor investeerders. Beweren dat het waardevolle land van de Metropolitan Municipality naast het voormalige speciale administratiegebouw te koop is gesteld, zei burgemeester Çelik, ğ Drie zeer waardevolle percelen worden hier woensdag bij aanbesteding verkocht. Commerciële + residentiële percelen waar er de mogelijkheid is om werkplekken te maken, 12 appartementen zijn beschikbaar. Ik nodig beleggers uit om deze pakketten in te dienen. Aardverschuivingen in de buurt van het spoorwegsysteem worden niet opnieuw vastgelegd, zei Ray.

Burgemeester van Staal, generaal Hulusi Akar Boulevard Farabi Street, die de martelaar verbond Majoor generaal Aydogan Aydın Katlı Junction nam informatie over het werk.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

13 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Pts 13
Geen evenementen gevonden
Zat 18
Geen evenementen gevonden
Sun 19
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.