Mustafa Tuna ac We doen de tramlijn met Ulus Square Project MustafaAnkara Metropolitan Municipality Mayor Assoc. Dr. Mustafa Tuna, van de projecten tot de lagere en bovenstructuur naar de nieuwe projecten, heeft belangrijke uitspraken gedaan die nauw betrekking hebben op de agenda van de hoofdstad.

President Tuna heeft de details gedeeld van het 'New Ulus Square Project ata', dat al jaren in Ankara wordt gesproken en niet kon worden uitgevoerd.

Overschrijdt OK

Kepekli, Akkopru en Turk Telekom kruispunten voltooid vóór de opening van scholen Tuna, "Drie kruispunt service in een korte tijd om het verkeer in het verkeer getroost te betreden," zei hij.

In het kader van de renovaties van drinkwater en stormwaterleidingen op het kritieke punt van 15 in Ankara, zei president Tuna dat zij prioriteit hadden gegeven aan Akay Junction en de werken hier hadden voltooid. Mamak Bosphorus Quarter is er een van en we blijven daar werken. In feite wordt een zeer delicate en fijne productie uitgevoerd. We weten niet wat er onder de vloer zit, elektrische kabels, telefoonlijnen, etc. Er is bijvoorbeeld een zeer belangrijke telefoonlijn in Kizilay. De generale staf. Als iets verkeerd is gedaan, kunnen vier of vijf dagen worden gerepareerd. We gaan het stap voor stap doen, alsof we actief zijn. Godzijdank hebben we tot nu toe het werk voltooid zonder iets te schaden

PROJECT VAN HET NATIONALE PROJECT

Milieu en Ruimtelijke Ordening, Ministerie van Verkeer en Infrastructuur Ministerie met Ankara Metropolitan Municipality met het oog op een nieuwe uitdaging waardig van de hoofdstad "New Ulus Plein Project" geven Head Turner verklaard dat hij de details van het project werd ook verteld zou uitvoeren:

Acak Traffic zal onder de grond worden geplaatst en er zal een voetgangersgebied boven de grond zijn. Melike Hatun-moskee en jeugdpark vanaf het front door een plein te creëren, van de Çankırı-straat tot de bodem van het Romeinse bad en de YIBA-bazaar tot de ondergrondse verkeersstroom. Het gebied waar het Atatürk-beeld van Ulus zich bevindt, zal ook een uitdaging zijn. De weg van Bentderesi naar Anafartalar Street gaat onder dit plein door. De ondergrondse weg moet worden ingenomen door Çok te openen en te sluiten. Er is veel elektriciteit, water, riolering, telefoonlijnen onder de grond. Ik hoop volgend jaar te eindigen. Er zal ook Tram zijn in dit project. Ministerie van Verkeer en Infrastructuur werkt. De kosten van het onderbieden van het Ministerie van Milieu en Verstedelijking, zullen we bijdragen aan het milieu en sommige studies. Samen met de drie instellingen willen we dit project aan de inwoners van Ankara aanbieden met de bijdragen en steun van onze president. We organiseren een tramlijn van de Melike Hatun-moskee naar Hacı Bayram. In termen van voetgangers in termen van vervoer, een project dat troost en mooi zal zijn. Ik hoop dit project naar Ankara te brengen.

Burgemeester Tuna verklaarde ook dat er twee tuinen van het project in Ankara zijn. Bouwwerkzaamheden zullen binnenkort beginnen. Aangezien er geen groot probleem onder de grond is, zal de bovenstructuur, het planten van bomen worden uitgevoerd. Ik denk niet dat dit vervelend zal zijn. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan in zes maanden worden voltooid, kan een taak worden voltooid.

"ANKAPARK IS EEN ZEER BELANGRIJK PROJECT"

Erop wijzend dat het aanbestedingsproces van Ankapark aanhoudt, zei Tuna dat ze wil dat de aanbesteding zo snel mogelijk wordt afgerond en zij zei:

Tir Het is een heel belangrijk project als het veel wordt gesproken en besproken. Hopelijk wordt het een geschikt pak en resultaten. Het is een baan die professionaliteit vereist, geen gemakkelijk werk. Het is geen project dat iedereen kan uitvoeren. De machines daar zijn gevoelig. God verhoede dat het een probleem zou zijn, dus professionele mensen moeten opereren. Ik verwacht een resultaat van elke aanbesteding. Maak ik de aanbesteding dat ik het resultaat niet verwacht? Ik verwacht een positief resultaat van deze aanbesteding

Voorzitter Tuna, project Kanaal Ankara staat op het punt te worden afgerond en zal een volledige tender zijn.

15 JULI MUSEUM

De heer Tuna verklaarde dat de ruwe constructie van het 15 juli-museum werd gedaan door de Metropolitan Municipality In Er zijn veel details zoals animaties, geluid, licht en beeld en dit zijn delicate werken. Ministerie van Cultuur en Toerisme zal fijne werken, artistieke werken uitvoeren. Het wordt een volledig ondergronds museum. Er zal een wandeling zijn naar het monument bij de in- en uitgang. We zullen ook de parkeerplaats maken als Metropolitan, we zullen de bouw van de rough zo snel mogelijk afwerken en overhandigen aan de bediening. Ik denk dat de volgende 15 tot juli zal groeien, zei hij.

IK WIJ ZULLEN GEWICHT HET SPOORSTELSEL DRAGEN "

Erop wijzend dat de grootste behoefte van de hoofdstad transport en infrastructuur is, is er nog veel werk te doen op dit gebied, "zei president Tuna, die aankondigde dat zij Rail Systems zouden uitbreiden:

Lazım Er zijn veel wegen aangelegd, maar het railsysteem moet worden uitgebreid. We werken hieraan. We hebben twee metrolijnen en twee Ankaray-lijnprojecten. Een van hen is verbonden van het Etlik-ziekenhuis naar Forum Ankara en van de locaties naar de luchthaven Kuyubaşı. We zijn van plan verder te gaan van Ankara naar Söğütözü naar METU, van Dikimev naar Mamak NATO Road. We hebben ook aanvullende projecten op nieuwe wegen.We hebben een verbinding met İncek Boulevard vanuit het Bilkent-ziekenhuis aan de Eskişehir-snelweg en vandaar naar de Niğde-snelweg via de ringweg. We werken samen met onze algemene directie van snelwegen. Door echter een parallelle route naar Konya te nemen, zullen we ook het verkeer vereenvoudigen. Kort gezegd, het gaat om spoorwegsystemen. Kecioren Metro gaat verder. Er is geen probleem in de studies. Nadat we de Kızılay hebben bereikt, zullen we de dolmuş (ondergronds) in Güvenpark onder de grond nemen en het gebied verlichten.

ERYAMAN STADI, AKYURT FAIR AREA, LOVED ER

President Donau, erop te wijzen dat intensieve werkzaamheden voor de voltooiing van de Eryaman Stadium wordt uitgevoerd, volgens de overeenkomst tussen de gemeente en de aannemer, benadrukte dat het land voorzag in de bouw van stadions.

Erop wijzend dat er geen betaling is uit hoofde van de overeenkomst, onderstreepte president Tuna dat de bouw van de stat wordt gevolgd door het ministerie van Jeugd en Sport. We nemen het nationale onroerend goed over nadat de constructie voorbij is. Daarna wordt het overgedragen aan het ministerie van Jeugd en Sport. Dit is de waarheid

Toen president Tuna de controverse over het transport van AŞTİ uitlegde, zei hij dat er geen beweging zou zijn, geen extra kosten nodig. AKYURT Ankara Metropolitan Municipality Mayor Assoc. Dr. Mustafa Tuna, zei dat de beurs volgend jaar zal worden voltooid.

"GEEN TIJD VOOR WATER, BROOD EN VERVOER"

President Tuna verduidelijkte ook de discussies over de toegang van het publiek tot water en brood.

"We heffen geen brood op. 250 gram volksbrood 70 cent. We gaan zo ver als we kunnen, zolang we kunnen. We subsidiëren al. We heffen het brood niet op, we zullen het niet doen. We hebben de belofte dat we het water pas tegen het einde van het jaar zullen ophalen. In het bijzonder hebben we in provinciale districten korting gegeven op water op melkveebedrijven waar het leven moet worden voortgezet en niet gemigreerd. Landbouw en veeteelt moeten worden ondersteund. We wilden een bijdrage leveren aan de waterkorting. We heffen geen transport op

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.