Verkeersveiligheidsbeheersysteem van MersinInternational Standards Organization (ISO) publiceerde in 2012 'ISO 39001 Road Traffic Safety Management System' zal worden uitgevoerd door de Mersin Metropolitan gemeente in Turkije voor de eerste keer.

Bedrijven en instellingen en is een belangrijke manier van het blootleggen en beheren van normen voor de risico's voor de verkeersveiligheid 'ISO 39001 Road Traffic Safety Management System' ten uitvoer worden gelegd voor de eerste keer in Mersin, Turkije.

Wat is het doel van het Road Traffic Safety Management System?

Het gepubliceerd in 2012 en door een groot aantal Europese landen, ISO 39001 Road Traffic Safety Management System per ongeluk reductie veroorzaakte doden en gewonden, aangenomen om de tevredenheid van de maatschappij te verzekeren door het verminderen van stress, werk en vermindering van arbeidskosten verlies, het voorkomen van vertraging die kan worden ervaren in dienst, preventie van accidentele dienst en product verlies en voertuigen Het doel is om de efficiëntie te bieden.

Provinciale Politie Directie, Directoraat-generaal van Wegen, provincie, gemeente, 112 Emergency Services, Electricity Distribution Company, gasdistributiemaatschappijen, maatschappelijke organisaties en aykome van graafvergunning Area Organisaties en zal in samenwerking werk als gevolg van het systeem met verkeersongevallen worden uitgevoerd opgetreden in Mersin worden vastgesteld is gepland om geminimaliseerd te worden.

Metropolitan Municipality zal verbeteringen aanbrengen in de verkeers- en verkeersveiligheid met de analyse en evaluaties die het zal maken in dit proces. Met dit systeem, door het identificeren van de risico's die zich voordoen zonder ongevallen, zal het zorgen voor het nodige belang.

Verkeersongevallen in het risico hoog is in Mersin Gezien het feit dat een miljoen mensen in de 3 keer meer ongevallen gemiddelde van Turkije met het aantal verkeersongevallen 577 duizend 1.5 bij het verhogen van het systeem met de sociale gevoeligheid zal worden uitgevoerd aan de verbetering van het verkeer cultuur te waarborgen.

Stappenplan om te volgen

Metropolitan Municipality, in het kader van de routekaart die moet worden gevolgd in samenwerking met belanghebbenden, zal de kwaliteit van de veiligheid van het beleid het wegverkeer te bepalen, zal het werk van documentatie, de verkeersveiligheid te voeren door het identificeren van doelstellingen, om het bewustzijn opleiding. Na planning en vergaderingen van de interne audit zal TSE een certificaat voor het certificaat voor verkeersveiligheidsveiligheidsbeheer aanvragen. Na de certificatie-audit van de TSE worden uitgevoerd heeft het recht om het certificaat van Road Traffic Safety Management System te ontvangen.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.