Strikte inspectie voor kwaliteitsvervoer in ManisaManisa gemeente blijft om naar het ministerie van Verkeer controlewerkzaamheden tot tevredenheid van de burgers in het openbaar vervoer naar het maximale niveau. openbaar vervoer in Akhisar In dit opzicht is de climate control, klaring voertuig, de bestuurder kledij overeenstemming aangeeft dat het aantal residentiële uitgevoerde inspectie Transportation Department voorzitter Hüseyin Üstün, Manisa van het openbaar vervoer in een meer gezonde, vreedzame en veilige bleef gedurende de controles van de provincie om de reis te maken zei hij.

Kwaliteit van de dienstverlening en de burgers van het verbeteren van de controles met het oog op de tevredenheid Manisa gemeente ministerie van Verkeer heeft teams op airconditioning in het openbaar vervoer voertuigen in Akhisar, car cleaning, de jurk bestuurder deed controle vele aspecten, zoals gehandicapten oprit. Appartement breken van de regels die door hun teams over de onderzoeken in de presidentiële voertuig werd toegepast op de strafzaak tegen de bestuurder van het voertuig. önemsediklerini de kwaliteit van de dienstverlening in het openbaar vervoer Transportation Department voorzitter Huseyin uitstekend, "het openbaar vervoer in Akhisar in deze richting van invloed op het comfort van onze passagiers voeren wij audits over veel zaken, zoals airconditioning en reiniging. Onze kwaliteitscontrole om veilig vervoer naar onze burgers te waarborgen en zal doorgaan zonder onderbreking, "zei hij.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.