Two Great Projects in Manisa Begin bij 2019De gewone bijeenkomst van de gemeenteraad van Manisa, met belangrijke beslissingen voor Manisa. Het benodigde bestemmingsplannenplan met betrekking tot Gediz Junction, dat lange tijd werd opgevolgd door Manisa Metropolitan Municipality, werd gemaakt. Manisa Burgemeester Cengiz Ergun, Manisa de loop der jaren dat de beslissing opgelost in het parlement van het bloeden wond, zei zei dat de bal ligt nu bij de algemene directie van de Highways.

De gewone bijeenkomst van de Metropolitan Municipality of Manisa werd gehouden in het voorzitterschap van burgemeester Cengiz Ergün. Onder de agendapunten werd gestemd over een belangrijke stof met betrekking tot Gediz Junction. President Ergun die verklaringen aflegde over het artikel, imiz. We hadden een garage-knoopproject waar we al lang op hadden gewacht. Het project is voorbereid door middel van consensus met het ministerie van Verkeer en Snelwegen. Het wordt een knooppunt waar de hogesnelheidstrein doorheen passeert en het topverkeer stroomt. Top nu op de snelwegen. Over 3,5-4 is een proces voor dit kruispunt. Maandenlang ondervonden we nationalisatieproblemen. Vanwege het passeren van de hogesnelheidstreinlijn, werd het door de Highways voorbereide project geannuleerd. De bijeenkomsten van Aytaç Bey in Ankara hebben elkaar keer op keer tot een goed einde gebracht. Ik vermoed dat ik denk dat het project in de eerste maanden van 2019 van start gaat. Deze raad bloedt al vele jaren sinds Manisa deze beslissing vandaag heeft opgelost. Moge Allah ook u zegenen om de dagen te zien waarin Allah eindigt.

Ali Rıza Çevik School Project is OK
Onder de agendapunten van de Assemblee, de protocolstudie over de vernieuwing van Ali Rıza Çevik Primary School en parkeren eronder, werd ook gestemd. de beschrijving in de president Ergun over het onderwerp, "In het afgelopen jaar 1-2 alvorens uitstaande filantroop door de agenda, de onderste parkeerplaats van planning werd gedaan door de Metropolitan. Vervolgens was het niet mogelijk om onder de school te parkeren. Nu, na de initiatieven en interviews, werden de nodige toestemmingen verkregen van het ministerie. Het volgende proces begint nu te werken in 2019, wat ik vermoed door de uiteindelijke implementatieprojecten te tekenen en de financiële voet te voltooien. Er zal ten minste een parkeerplaats zijn tussen 400 of 600, het openbare gebruik van het project zal worden geïmplementeerd. Metropolitan Municipality zal de parkeerplaatsen doen terwijl de gemeente Şehzadeler het landschap gaat maken. Het zou beter zijn voor onze Manisa

Bezig met bewerken van betaaldatums voor Ad en Ad-belasting
De laatste betalingsdatum van de advertentiebelasting is gereguleerd in het Parlement. Mehmet Güzgülü, Manisa Metropolitan City Council Ondervoorzitter van de MHP Group, gaf informatie over het onderwerp. We hebben de data van Environmental Cleaning en andere belastingen vergeleken met het einde van november en mei. Daarna kunnen reclame- en reclamebelastingen in mei of november worden betaald in de grootstedelijke en districtsgemeenten

De naam van Eren Bulbul zal in Manisa wonen
Aan de andere kant Turgutlu district, Özyurt wijk, gelegen tussen de Ibrahim Moskee met naam verzoek LİMONCU Moskee 'Bulbul straten' te veranderen als Eren Nightingale straat ook werd unaniem goedgekeurd door de Metropolitan District Council. De Mockingbird martelaren genade van Moeder Manisa Burgemeester Cengiz Ergun, zei de naam van de martelaar zal in Manisa leven. Alle stoffen die niet na de president Ergun, dinsdag, oktober 9 heeft onlangs besloten om de raad in combinatie 18.00 uur bijeen.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.