Klein Ali Osman Akçaray-gelukKocaeli Metropolitan Municipality TransportationPark Inc. Algemeen directeur M. Yasin Özlü verwelkomde de kleine familie Ali Osman en Dizdar, die geïnteresseerd waren in Akçaray, in het hoofdkantoor. Algemeen manager Ozlu, Ali Osman en zijn gezin toerde het controlecentrum en de tramonderhoudsworkshop. Toen hij aan het eind van de reis Ali Osman en zijn familie in zijn kantoor verwelkomde, gaf Ozlu het model van Akçaray aan de kleine Ali Osman.

ALGEMENE MANAGER OVERSEATED
Algemeen directeur Ozlu, de familie van Ali Osman, '' God wil dat Ali Osman een van de ingenieurs zal zijn die de toekomstige tramlijn zal maken '', gaf zijn wensen weer. Özlü uitte zijn tevredenheid over de positieve effecten van Akçaray op het volk van Kocaeli, dat het symbool werd van Kocaeli, en zei dat ze blij waren met de belangstelling van Ali Osman voor Akçaray. De familie van Dizdar poseerde een souvenirfoto.

ALİ OSMAN MEETING MET AKÇARAY
Nadat hij het hoofdkantoor verliet, ontmoette Ali Osman de burgers. Ali Osman's opwinding, blijdschap en verblinding in zijn ogen waren de moeite van het bekijken waard. Akçaray's eerste reis om met de moeder naar de instructeursstoel te gaan naast zijn moeder Zeynep Hanım leefde met het verzoek van Ali Osman in vervulling.

VERNIEUWING VAN DE VERJAARDAG
Zeynep woonde in de buurt van İzmit Kadikoy en de familie Cemil Dizdar van een van de kinderen van 4 Ali Osman, zijn moeder vroeg om een ​​taart op zijn verjaardag. Hij vroeg zijn moeder, Ali Osman, welk schilderij hij op haar taart wilde hebben. Anne Dizdar toonde, als optie, stripfiguren, speelgoedauto's en Kocaeli's leerling Akçaray'ı aan.

PASTADA AKÇARAY VERRASSING
Ali Osman, Akçaray zal het zien, 'ik wil dit', 'zei hij. Op verzoek van zijn moeder Ali Osman bestelde hij de taart met het Akçaray-schilderij erop in de banketbakkerij. Toen de volgende dag de taart kwam werd verwacht dat Ali Osman verrast zou zijn. Toen Zeynep Hanim en Cemil Bey Ali Osman naar de kamer waar de cake zich bevond noemde, vloog het kleine jongetje dat Akçaray zag plotseling van geluk. Wil je de taart niet snijden vanwege liefde Akçaray Ali Osman, moeder en vader drongen onvermurwbaar de taart, vierden de verjaardag van het gezin.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.