Vrije overdrachtsperiode in privé-openbare bussen in KocaeliKocaeli Istanbul dringend probleem met het openbaar vervoer
Kocaeli Istanbul dringend probleem met het openbaar vervoer

Om sneller vervoer van onze burgers in het stadsvervoer van İzmit mogelijk te maken, start de Kocaeli Metropolitan Municipality Public Transportation Department gratis met openbare bussen. In het kader van deze toepassing; 56 NO.LU GÜLTEPE - YAHYA KAPTAN-regel is geannuleerd. In plaats daarvan worden 55 - 126 en 138 uitgevoerd als een gratis overdracht.

GRATIS AKTARMALI
In het kader van deze toepassing; 56 NO.LU GÜLTEPE - YAHYA KAPTAN-regel is geannuleerd. In plaats daarvan werken 55 - 126 en 138 als een gratis verbinding. Met de nieuwe verordening zijn burgers gemaakt; 55 genummerde lijnen TÜYSÜZ OPSLAGPLAATS - beyhan - Gültepe - zal werken als REPUBLIEK PARK inter shuttles, YAHYA kapitein en burgers die willen gaan naar Otogar richting 126 en 138 No. regel betekent LEYLA ATAKAN CD. Ze kunnen de gratis overschrijving vanaf de VEILIGHEIDSstop maken.

GÜLTEPE - BEYHAN

burgers die met het openbaar vervoer te gebruiken, 126 No. Line Met behulp Yahyakaptan en 138, minibus, met behulp van genummerde lijn Gültepe - burgers die zal gaan naar beyhan richting staat zal zijn om de indirecte vrije REPUBLIEK PARK STATION rit in de 55 No. lijn betekent.

96 NO.LU BEACHY - YAHYA KAPTAN LINE GEANNULEERD

Geannuleerd 96 No. Plajyolu - in plaats van YAHYA CAPTAIN lijn 72 - 95 en 126 No. LINES moet worden berecht voor gratis vervoer. Nee. 72 maakte de laatste halte op de lijn route met de nieuwe regelgeving "Çenesuyu" wordt gewijzigd, de richting van onze burgers die gaan YAHYA CAPTAIN LEYLA ATAKAN CD. Ze kunnen gratis overstappen naar de 126 NO. 126 burgers die naar de nummer lijn met behulp van PLAJYOLU REPUBLIEK PARK EN 72 95 No. lijnen stoppen bij een transportvoertuig te kunnen vrij om te rijden.

Beide nieuwe applicaties zullen starten vanaf 17 op september 2018 maandag.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.