Gemak voor studenten van Kayseri Transportation AşKayseri Metropolitan Municipality Transportation Inc., een dochteronderneming van Kayseri, zullen ze om te ontvangen te gebruiken in het openbaar vervoer kartxnumx Student Discount kaarten sneller en moeiteloze manier op veel plaatsen tijdelijke kartxnumx Transaction Points gesticht in de stad

Kayseri Metropolitan Municipality Transportation Inc., een dochteronderneming van Kayseri, zullen ze gebruiken in de openbaar vervoer kartxnumx Student Discount kaarten sneller en moeiteloze manier op veel plaatsen tijdelijke kartxnumx Transaction Points gesticht in de stad om te ontvangen. Studenten dichtheid zal dienen op universiteiten, met inbegrip van de slaapzaal waar studenten veel tijdelijke verwerking punt kan maken voor zowel de korting kartxnumx visumaanvraagprocedure. doorgegeven Inc. Bunyan, Pinarbasi, Sariz, Akkışla, Tomarza, ook in Felahiye en Sarıoğlan district heeft een tijdelijke verwerking voor studenten gemaakt.

tijdelijke actiepunten die Kayseri Vervoer Inc. opgericht, van Erciyes University en Nuh Naci Yazgan University campus op maandag, september zal 17 dienen tot november 30. 17 september 12 tussen oktober terwijl de studenten verbleven in slaapzalen, waar de dichtheid zal zijn tijdelijke actiepunten. In deze context, Gevher Nesibe slaapzaal, Talas slaapzaal, slaapzaal Hunat Babe Girls', Erciyes Home for Boys, Syed Burhanuddin Mannelijke studenten van de tijdelijke verwerking punt in de slaapzalen en Mustafa Asim Koksal gemengde slaapzaal voor heren in staat om hun transacties te gemakkelijk te maken.

IM KAYSERİ ULAŞIM A.Ş. GEEF DE DIENST IN DE WIJKEN "
Kayseri Transport Inc., Bünyan, Pınarbaşı, Sarız, Akkışla, Tomarza, Felahiye en Sarıoğlan'da 17 van maandag tot september zullen de tijdelijke Kart38-handelspunten installeren. Studenten kunnen vanuit deze transactiepunten gemakkelijk kaartaanvragen en visumtransacties doen.

Voor het uitvoeren van de kaarttransacties zijn alleen de identiteitskaarten en een pasfoto vereist van de studenten. Studentencertificaat is niet vereist. De aanvrager kan de kaart direct na de transacties ontvangen.

Officiële site van Kayseri Uysim AS ik www.kayseriulasim.co Met Kart38 korting op studenten, scherp geprijsde docenten en 65 Age-applicaties kunnen online worden gedaan.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.