50 Annual Imagine Ropeway Project gelanceerd in KartepeKartepe "dream 50 jaar" wordt omschreven als, en met veel Izmit Bay uit de wouden met boomsoorten Sapanca Lake, op hetzelfde moment kijken Samanli Mountains zal leveren aan het bereiken van de top kabelbaan project is begonnen.

Kartepe Burgemeester Hussein kwam telkens met Üzülmez'in initiatieven, Kartepe "dream 50 jaar" om die gekwalificeerd zijn als zorgen en veel meer Sapanca en Izmit Bay bereikte uit de wouden met boomsoorten aan de Samanli Mountains top Kijken naar de tegelijkertijd de kabelbaan project is gestart.

EERSTE HOED

De eerste serieuze stap werd gezet door de Kartepe-gemeente in Kocaeli, die al vele jaren op de agenda staat. Bosbouw en Water Zaken Ministerie ontvangen alle machtigingen van de kabelbaan van de eerste fase van de Wijsheid-Derbent Lamb Springs Recreation Area 4 960 duizend meter tussen de regels door Bieder zal worden bediend om 29 jaar. De kabelbaanlijn die door Build-Operate-Transfer wordt geconstrueerd, is bidirectioneel en 3-touw.

GROUND SURVEYING STUDIES

De kabelbaan gedaan Locatie oplevering is naar verwachting ongeveer 71 miljoen TL kosten, aangeboden de hoogste bieder met het veld Valter lift bedrijf, dat zal worden opgesteld aan het einde van het werk van het bodemonderzoek Development engineering zal de bouw beginnen en paalbevestiging, samen met. Grondonderzoeken zijn gepland om in korte tijd te worden voltooid.

WIJ ZULLEN WAARDE BEVATTEN

Kartepe Burgemeester Hüseyin Üzülmez zei: geçen Elke verkiezing stond op de agenda, maar bij de laatste verkiezingen hadden we het beloofd. Om dit te bereiken, hebben we grote tegenslagen gemaakt. De wettelijke vergunningen, procedures die moesten worden gevolgd, duurden lang, zowel lokaal als centraal. Maar aan het einde van een jaarlijkse strijd in 3,5 was het aanbestedingsproces voltooid. Onze president Recep Tayyip Erdoğan heeft ons zeer gesteund. De kabelbaan zal een belangrijke bijdrage leveren aan het Kartepe-toerisme. Ten minste 500 duizend mensen per jaar zullen deze service ontvangen. Dit zal een nieuw toeristisch potentieel creëren. De service zal zowel lokaal, internationaal als internationaal goed zijn

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.