KARDEMİR produceerde het eerste binnenlandse en nationale spoorwegradEen van de spoorlijn van Turkije gekochte producten uit het buitenland, trein en wagenwielen lokaal geproduceerd om Kardemir vanaf ongeveer 4 jaar geleden Spoorwegen Tire Factory Production eindelijk begon de productie proces te krijgen.

De Raad van Bestuur van Kardemir heeft zijn definitieve positie bereikt in de productie van de spoorlijn die begon te worden geïnvesteerd door jaren geleden het besluit over 4 te nemen.

Volgens de verkregen informatie is, hoewel de vertragingen, niet langer de productie van het eerste wiel van de productie uit de productielijn gehaald. Het latere walsen, het uiteindelijke smeden, de hittebehandeling, de verwerking en het testen zijn gepland voor februari en zullen naar verwachting in massaproductie worden uitgevoerd.

Zo Kardemir produceren van Turkije's eerste spoorweg sporen, en andere belangrijke strategische materiaal van het spoorwegsysteem, de "Iron Road Wheels" die in grote mate zal bijdragen aan de lokale en nationale indigenisatie produceren ten behoeve van ons land.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.