Izmir's railsysteemnetwerk 252 staat op KilometerstandEuropese Unie European Mobility Week activiteiten kwam naar Izmir voor Turkije hoofd van de delegatie ambassadeur Christian Berger, een bezoek aan de Izmir Metropolitan gemeente burgemeester Aziz Kocaoglu. Berger zei dat het erg belangrijk is dat Izmir als een van de eerste steden deelneemt aan de ın Automobile-Free City Day ilk-evenementen.

Izmir European Mobility Week, georganiseerd door de Metropolitan gemeente "autovrije steden Day" van de Europese Unie die naar Izmir voor evenementen Turkije delegatie Het hoofd, ambassadeur Christian Berger, Izmir Metropolitan Municipality burgemeester bezocht Aziz Kocaoglu. Europese Commissie-voorzitter Mateja Zakonjsek kabinet, secretaris-generaal van de Unie van gemeenten van Turkije Hayrettin Güngör Izmir Metropolitan Municipality secretaris-generaal Dr. Mr. Grant Gokce Izmir Metropolitan Municipality parlementslid tijdens zijn bezoek Muzaffar Tunçağ ook gevonden, het is duurzaam vervoer een van de eerste gemeenten die deelnemen aan georganiseerde European Mobility Week gebeurtenissen van Turkije bereikt om alternatieve Izmir Metropolitan Municipality's oude excitatiepuls nadruk te promoten.

Unie delegatie van de Europese naar Turkije President ambassadeur Christian Berger, "autovrije steden Day" van de burgers op plaatsen waar de verkeersdichtheid in het doel van het evenement is om het gebruik van verschillende vervoersmiddelen te stimuleren, zei: "Burgers In het begin was ze klagen, maar nu heb ik vroeger. Het is erg belangrijk voor ons dat İzmir deelneemt aan deze activiteiten en een van de eerste steden is. Omdat Izmir ook de aandacht trekt met zeevervoer Çünkü.

Verminder de CO2-uitstoot
Om de CO2-uitstoot in de stad door 2020 te verminderen, verklaarde burgemeester Kocaoglu dat zij partij zijn bij het EU-burgemeesterscongres en dat zij veel investeringen van de gemeente in deze richting hebben gerealiseerd. 14.5 - 11 duizend passagiers per dag, het aantal 180 duizendduizend passagiers bereikt. Als we niet in het railsysteem hadden geïnvesteerd, zou onze 70 - 800-bus werken en zou onze verkeersbelasting toenemen. Visualiseer deze foto. We voeren ini Parking on-line sefer-systeem uit en organiseren ringreizen om de auto geparkeerd langs de weg te parkeren. We doen fietspaden om fietsen te stimuleren, en we gebruiken transport in plaats van lange lijnen in de bus. We hebben het zeevervoer versterkt met nieuwe veerboten. Wanneer het verkeer het drukst is in de stad, worden de scholen geopend. We kwamen niet het minste verkeersprobleem tegen door heel serieus te werken, Çok zei hij.

Nieuwe investeringen komen eraan
Herinnerende aan de investeringen in het spoorwegsysteem die naar voren moeten komen voor het versoepelen van stadsvervoer, zei burgemeester Kocaoğlu: lar Wij investeren in deze richting. De bouw van onze 7.5 Narlıdere metrolijn gaat verder. Tussen TCDD en Aliağa lıBergama zullen we investeren in een 52-kilometerrailsysteem. We zullen ook stations, sub-viaducten doen wanneer TCDD begint te werken. Op deze manier bereikt ons netwerk van railsystemen 252-kilometers en dit biedt ons een aanzienlijk comfort tijdens het transport. We hebben ook planningwerkzaamheden voor 72 - 73 kilometer metro-voorstedelijke investeringen in Ayrıca. Burgemeester Kocaoglu, 20 elektrische bussen om de CO2-uitstoot in het stedelijk vervoer te verminderen door te benadrukken dat ze hoge busprijzen hebben vanwege de hoge tarieven van elektrische bussen, de lokale autoriteiten, zei dat de investering.

De Europese Head Commissie van het kabinet van 25 Mateja Zakonjsek de Europese Mobiliteitsweek activiteiten die zich in de stad in Turkije, Izmir de eerste keer deel te nemen aan dit evenement, benadrukt dat het "meer voor meer investeringen in wegvoertuigen is niet duurzaam. Om de uitstoot van koolstofdioxide in de steden te verminderen, moeten de transporttypen worden gewijzigd. We moedigen het gebruik van fietsen aan bij transporttypen. Het is heel prettig om veel opties in Izmir te hebben. İzmir Secretaris-generaal van de Unie van gemeenten van Turkije Hayrettin Gungor is dat de Europese Mobiliteitsweek, uit Turkije gesteld aan het aantal van gemeenten die deelnemen aan dit jaar 7 van 25, verklaarde hij dat ze wilden dit aantal verder zal toenemen.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.