IMM zal Maliyet subsidiëren "de kosten die niet zullen stijgenDe Metropolitaanse Stad van Istanbul heeft besloten "de middelen van het openbaar vervoer te subsidiëren om de kostenstijging van het openbaar vervoer naar de burgers niet te weerspiegelen. Het rapport, dat werd opgesteld met het verzoek van president Uysal, werd unaniem goedgekeurd in het IMM-parlement.

Istanbul Metropolitan Municipality zal niet de stijging van de kosten van het openbaar vervoer als gevolg van economische veranderingen in de marktomstandigheden weerspiegelen. Het rapport, dat is ontstaan ​​als een resultaat van het werk dat is geïnitieerd met de instructies van de burgemeester van de Metropolitaanse gemeente Mevlüt Uysal in Istanbul, werd besproken en opgelost in de vergadering van de Metropolitaanse gemeente van Istanbul in september.

Het rapport, dat de ondersteuning omvat van openbaar vervoer over zee, particuliere openbare bussen en bussen van Istanbul Otobüs AŞ, die deel uitmaken van de loonintegratie, 55 ondersteunde met elke transitiekop 70, werd unaniem goedgekeurd door de leden van de raad.

Istanbul Metropolitan Municipality en İETT en Istanbul Metropolitan Municipality Metro Istanbul en City Lines zullen de kostenstijgingen voor de Istanbulieten niet weerspiegelen. De subsidie ​​voor 470 miljoen TL is geldig tussen 1 oktober 2018 - 30 juni 2019.

BETAALD VOOR DE PRESTATIES VAN DE PASSAGIER

IMM, de kosten dekkingspercentages; Istanbulkart (reis) inkomsten van brandstof voor het voertuig, personeel, banden, onderhoud, reparatie enzovoort. bepaald volgens de kosten. De operatoren werden verdeeld in 4-klassen op basis van de kosten-inkomstenverhouding. Voor de lagere gesubsidieerde voertuigen wordt een hogere subsidieprijs per passagier betaald.

DUURZAME KOSTEN PER KOSTEN VAN DE VERGADERPRIJZEN

- 70 en 70 cent op de bodem,
- 70 cent naar 80 - 65
- 80 cent naar 90 - 60
- Tot 90 en hoger zullen worden voorzien van 55 cent dwarsbalkondersteuning.
- Privé openbare bussen naar bussen van Istanbul Bus Co, de hoeveelheid ondersteuning die wordt geboden door UKOME, lange afstand, dubbele ticket geldig reis op de 2 zal worden verdubbeld.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.