IMM verzamelt 2 Bin 800 vuilnisbelten met lokale botenIstanbul Metropolitan Municipality-teams reinigen het zeewater elke dag regelmatig. In de eerste 8 van dit jaar werden ongeveer 2 duizend 800 kubieke meters (140-vrachtwagens) verzameld van het zeeoppervlak en naar recyclingcentra gestuurd.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) IMM Environmental Protection and Control afdeling met ISTAÇ dochteronderneming, de binnenlandse productie van de drijvende afval in de zee-oppervlak Zeeoppervlak Reiniging boot (MWT) wordt gewaardeerd. Kapitein, bemanning en MWT teams bestaande uit een ingenieur, verspillen zij verzamelen 5 miljoen vierkante meter vondsten in het gebied in het algemeen is het verzenden naar Istanbul ISTAC containerparken. Hier wordt het afval naar de recyclingcentra gestuurd om afvalgas te krijgen. 300 duizend huizen in de dagelijkse behoeften van elektriciteit Istanbul wordt voldaan door middel van deze en soortgelijke afval ingezameld.

- WAAROM ZEE REINIGEN?
İBB maakt het strand, het strand en de zee het hele jaar door schoon. Op deze manier, door de omgeving schoon te houden en de zee schoon te houden, creëert DenizBank een gezonde omgeving voor de zeedieren.

600 jaar weggegooid op zee vislijn, plastic fles 450 jaar 50 jaar sponsbord, plastic zakken 20 jaar 2 jaar gemeld en storende aard van het stuk papier 2 maanden.

8 DUIZENDEN 2 METAAL IN DE EERSTE 800 VAN HET JAAR
Straat Istanbul, Marmara, estuarium en afval drijvend in de reiniging met MWT in stroom mond transportbandsysteem (vast materiaal op een continue wijze op lange afstand op migratie helt in de laterale of bepaalde grenzen) wordt gereinigd. De totale binnenlandse productie mwt 8 8 duizend kubieke meter met ongeveer 2 800 van de zee in de eerste van dit jaar (140 truck) ingezameld. De hoeveelheid afval verzameld op wisselende zeeoppervlak vervuiling volgens seizoensgebonden omstandigheden kan oplopen tot duizend kubieke meter per jaar 5.

- AFVAL IN DE BARRIÈRE VAN DE OORSPRONG VAN DE OORSPRONG
Zeeoppervlak schoonmaakploegen ook bij IMM geaccumuleerd in de bocht te beek mond barrière, die is ingesteld om het transport van vast afval drijvend in de zee afval inzamelen voorkomen. Hiermee verzamelde afval wordt voorkomen schade aan het milieu spill over de beek naast de zee.

- BEWUSTWORDING CREATIE TRAININGEN-
İBB, Eminönü Üsküdar en Yenikapı, da Hoe denk je dat onze zeeën schoner blijven? Imiz 11 stelde de vraag van de vraag in vraag. De meerderheid van de respondenten beantwoordde deze vraag als Education and Awareness Anket. İBB richtte zich ook op opleidingsseminars in scholen en openbare instellingen. In de eerste 2018 van 8 werden 46-trainings- en bewustmakingsactiviteiten georganiseerd met CSO's en vrijwilligers.

IMM zeeoppervlak, naast de burgers van de schoonmaakwerkzaamheden in de kust uitgevoerd en het strand verzorgt ook opleidingen en seminars over reinheid van het milieu. In dit verband heeft de Istanbul Metropolitan Municipality, Provinciale Directie van Nationale Opvoeding en Onderwijs in het jaar 2017-2018 xnumx'y sluiten 50 duizend studenten in de school "Our Stay Clean Sea" gaf milieubewustzijn onderwijs met educatieve projecten.

-2019'S DOELSTELLING 10 DUIZEND STUDENTEN
Istanbul Metropolitan Municipality, georganiseerd door de burgers van hun opleidingsprogramma's en seminars om hun bewustzijn van het milieu en de mariene schoonmaak te verhogen zal worden voortgezet in 2019. Provinciale Nationale Directie onderwijs met onze "Stay Clean Sea" training project regelt IMM, 2018-2019 5 om het aantal studenten die het voorgaande jaar rijden 10 duizend studenten in de plannen voor de opleiding jaar te verhogen. Daarnaast wordt IBB Verkeer directoraat door de primaire en secundaire verkeerseducatie centrum voor scholen jaarlijks uitgereikt "verkeer" training van dit jaar "milieu" IBB worden toegevoegd, zodat meer studenten zijn gericht milieubewustzijn vaccinatie. Galatabrug in het kader van de opleiding, Arnavutkoy, Asiyan, Uskudar, Zeytinburnu, Yenikapi, Paşabahçe, Beykoz amateur visgebied aan de kust, en de visserij coöperaties informatieve bezoeken die IMM, NGO's en hun opleiding met milieu-vrijwilligers zullen blijven.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.