HUAWEI Innotrans introduceert cloudgebaseerde railoplossingen bij 2018huawei innotrans 2018de introduceerde cloud-based railways-oplossingen
huawei innotrans 2018de introduceerde cloud-based railways-oplossingen

Bij HUAWEI InnoTrans 2018 introduceerde het bedrijf nieuwe IT-oplossingen, waaronder de Urban Rail Cloud en Railway IoT Solution. HUAWEI, dat 's werelds eerste commerciële oplossingen aanbiedt in het OTN-ondersteunde hogesnelheidsdraaggolfgebied, trok de aandacht met de oplossingen die het heeft ontworpen om een ​​verbonden, veilige en efficiënte ervaring te bieden voor spoorwegexploitanten en passagiers.

Huawei, 18-21 september tussen "Cloud-Based Railways, de toekomst van mobiliteit" met het thema van het evenement dat volledig aangesloten digitale spoorwegen om de cloud-gebaseerde diensten die het produceert te vormen, mobiele breedband producten en het delen van de nieuwste technologie toepassingsgebieden, ook informeren over de samenwerking die haar industriële partners voert gevonden.

Gebouwd in veel spoorwegmaatschappijen, maken traditionele silo-IT-architecturen het moeilijker om middelen te delen en worstelen ze nu om te voldoen aan de behoeften van de hedendaagse spoorwegen. Het bouwen van intelligente rails en slimme spoorwegen voor de toekomst zorgt voor een grotere operationele efficiëntie van het spoor en verbeterde passagierservaring. Aan de andere kant, om een ​​dergelijk systeem te implementeren, zijn ook een spoorwegwolkplatform en geavanceerde IT-oplossingen nodig.

Als een belangrijk gebeuren in de wereldwijde spoorwegindustrie InnoTrans, deelnemers uit de hele 55 2.761 90.000 met deelnemers uit landen op het internationale spoor en spoorvervoer brengt. Huawei, terwijl vertonen oplossingen op dit platform, en de bijeenkomst met de deelname van hooggeplaatste vertegenwoordigers van de industrie en CXO rondetafelgesprekken opnieuw de organisatie van dit evenement. HUAWEI maakt deel uit van dit evenement; beste praktijken en trends te ontdekken in de industrie, de International Union of Railways (UIC), Industrial Internet Consortium (IIC) en Deutsche Bahn en Thales 200 meer dan industriële organisaties, waaronder de Groep rail operators, system integrators en de industrie vertegenwoordigers van partner het neemt ook een inclusieve rol in zijn komend.

HUAWEI aandelen nieuwste IT-oplossingen voor digitale spoorwegen en stedelijke rails

Steven Xiong, Vice President van de HUAWEI Enterprise Business Group Railway Industry, zei in zijn beoordeling; Inin We richten ons op het bieden van geavanceerde oplossingen die spoorwegexploitanten helpen de passagierservaring te verbeteren, de veiligheid en operationele efficiëntie te verbeteren. De innovatieve oplossingen van HUAWEI in deze context zullen de spoorwegexploitanten helpen bij de overstap naar digitale transformatie en de ontwikkeling van de sector helpen. Vooruitkijkend Huawei, volgens de behoeften van de ontwikkeling van digitale ecosysteem voor het vervoer per spoor en spoorwegondernemingen tot meer geavanceerde oplossingen zal blijven werken, "zei hij.

Innovatiegerichte en concurrerende oplossingen

Railway Cloud en Railway IoT-oplossing

HUAWEI, Urban Rail Cloud, biedt een slim cloudplatform voor slimme stedelijke rails om de overgang van operaties met één lijn naar meerdere lijnen te versnellen. Om oplossingen te bieden, resources te delen, optionele brontoewijzing en flexibele uitbreiding voor nieuwe services, zullen silo-gebaseerde servicesystemen deze oplossing vervangen door digitale systemen.

'S Werelds eerste commerciële OTN-netwerk (Optical Transport Network)

Shanghai Shentong Metro Group heeft de OTN-oplossing van HUAWEI gebruikt om een ​​commercieel beschikbaar topnetwerk in 2018 voor de Shanghai Metro op te zetten. Zo werd de OTN-technologie voor het eerst in de wereldwijde stedelijke spoorwegindustrie vertroebeld. Bovendien werd een netwerkbasis met hoge bandbreedte en lage latentie op de markt gebracht.

Nieuwe generatie IP-spoorwegoplossing

De nieuwe generatie IP Rail Solution biedt ultra breedband, hoge beveiliging, eenvoudige O & M en innovatieve technologieën. Toonaangevende HUAWEI NE-serie routers 100G / 400G het ondersteunen van de ontwikkeling van breedbanddiensten en video-diensten, heeft ook bijgedragen aan de overgang naar het IP-tijdperk van het vervoer per spoor.

HUAWEI's digitale spoorwegoplossingen, 220.000 km-spoorwegen en snelwegen, meer dan 60 stedelijke start-en landingsbanen en meer dan 50 spoorwegmaatschappijen dienen.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.