Shade Interchange vernieuwdDoor de toename van de Gaziantep Metropolitan gemeente in Junction auto canopy dichtheid door het draaien van het eiland werden geannuleerd, 4 mouwen gesignaleerde kruispunten binnen de scope van het project werd herzien luifel kruising, opengesteld voor het verkeer van de nieuwe staat.

Burgemeester Fatma Sahin blijft de stad ademen met preventieve maatregelen die het stadsverkeer versoepelen. De Metropolitan heeft werk verricht in de gebieden waar het verkeer overbelast is en richtte zijn aandacht op kruispunten. Dienovereenkomstig İbrahimli Bölgesi'yl de kruising ringweg die de kap in handen scorer Metropolitan gemeente, het project 4 sleeved gesignaleerd kruispunten kruising verkeersstroom versnellen de aanvragen.

In overeenstemming met het Gaziantep Transportation Master Plan werd het kanaal geannuleerd vanwege de toename in voertuigdichtheid op het knooppunt Gölgelik, dat een van de belangrijkste kruispunten is tussen de İbrahimli-regio en de ringweg. Voltooid werd de nieuwe versie van de Shade Junction geopend voor verkeer.

Het project, een bocht naar links voor voertuigen willen gaan naar en van de ringweg van de kruising Karatas richting werd verstrekt opluchting door het verwijderen van de zakken. Bestrating gebieden bepaald door oversteekplaatsen en fietspaden in projecten, het snijpunt van de noord-zuid richting het voertuig uitgebreid gezichtsveld in het algemeen is ontworpen als round-3 3 ontwikkelen mobiele behalve rechts bochten.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.