Countdown begint in Future LogisticsHet aftellen is begonnen voor UICAD door de International Association of Transport and Logistics Service Producers op 19 2018 XNUMX. Vertegenwoordigers van de logistieke industrie en supply chain managers tonen een grote interesse op de top van de toekomst van de logistiek zal worden gepubliceerd.

De Association of International Transport en Logistics Service Producers zullen geïnteresseerd zijn in de 19 september 2018's ece Future Logistics Summit Lojistik die de aandacht trekt van zowel de logistieke sector als de pioniers van de Turkse economie. Elite World Europe Hotel zal worden gehouden op de top, evenals vertegenwoordigers van de logistieke sector, evenals van supply chain managers aan fabrikanten, import en export bedrijven aan buitenlandse handel bedrijven.

De deelnemers ontmoeten twee buitengewone keynote speakers op de Future Logistics Summit. Futurist-economist Ufuk Tarhan zal het hebben over toekomstscenario's die bepalend zijn voor het professionele en privé-leven met zijn toespraak 'De toekomstige komst'. De aandacht vestigend met zijn buitengewone en assertieve vaststellingen over Blockchain, zal Tarhan zijn voorspellingen presenteren over de echte sectoren en de toekomst van de logistieke sector.

Industry 4.0 mensen naar Turkije te vertellen, zal Ali Rıza Ersoy hun professionele leven te delen, in het bijzonder in feite begon meer dan 4.0 de effecten van industriële logistiek met de deelnemers te worden gevoeld. Ali Rıza Ersoy, oprichter van ION Academy, zal trends presenteren die de sectoren zullen begeleiden met zijn toespraak 'Capturing Change: Industry 4.0'.

In panels en innovatieve investeringspresentaties, die de hele dag zullen doorgaan;

UTIKAD Voorzitter Emre Eldener,
UTİKAD General Manager Cavit Uğur,
Ege Özsaygılı, Oost-Europa en Eurasia Trans.eu Group Director,
Vice President van Turkish Cargo Customer Relations Ahmet Kaya,
Siemens Supply Chain Management Director, TEDAR voorzitter Tuğrul Günal,
Borusan Holding Purchasing Director, TEDAR-bestuurslid Funda Öztürk,
BSH Home Appliances Inc. Vice President Logistics (T-MEA-CIS Region), Tolgay Nur TED Bestuurslid,
Semra Sevinç, lid van de Board of Sustainability Academy
Unilever Turkije bestuurslid, Sustainable Business and Communications Director Ebru Senel Erim
CHEP Turkije en Noord-Afrika Regional Director Dawn Aktekin,
Duurzame Consumptie en Productie Associatie (MILK-D), ITU President en Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu,
Regional Environmental Center (REC) Turkije Director Rifat Unal Penningmeester,
Universitair docent Piri Reis, Far Road Captain Barbaros Büyüksağnak,
Frankfurter Schule Blockcha Center directeur Dr. Turkije Kadri Bahşi,
Oprichter van Chainstep GmbH Frank Bolten,
Verdere netwerk-oprichter Kadir Özgür Oğuz zal de deelnemers ontmoeten.

Logistics Summit on the Future "HOOFDSPONSOR", zoals het internationale goederenvervoer platform ter ondersteuning trans.e; In aanvulling op de logistiek van de toekomst komen samen met vertegenwoordigers van de industrie in de top van de deur die zo sessie 'innovatieve investeringen' in de logistiek zal tips voor de toekomstige deelnemers. De Cargo Turkse reus bedrijven in de logistieke sector top "Gold Sponsor", zoals het bijwonen van de Istanbul Kamer van Koophandel (ITO) Turkse zakenwereld die de maatschappelijke organisaties in de top logistiek van de toekomst, die appreciatie van de samenwerking "SILVER SPONSOR" verder zal onder leiding gaf hij steun.

Naast de sterke sponsors nemen bedrijven uit de logistieke sector en de sectoren die de logistieke sector bedienen, deel aan de Summit of the Future Logistics. ECB Insurance and Reinsurance Brokerage Inc., Shipco Transport Int. Ltd. Şti., Xinerji Technology Services Ltd. Sti. Zoals veel bedrijven zullen ontmoeten op hun stands met deelnemers aan de top.

UTIKAD nodigt alle logistieke sector en zijn belanghebbenden in de logistieke dienstverlening uit om nieuwe perspectieven te presenteren, hen voor te bereiden op verschillende scenario's in hun professionele leven, belangrijke aanwijzingen te delen over hun toekomstplannen voor de Future Logistics Summit.

Gedetailleerde informatie en sponsoring www.utikadzirve.org U kunt ook online registreren.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.