Gaziantepliler, Cemetery Crossroads BlijCemetery Junction Bridge expansie door het invullen van hun werk voor Eid al-Adha opengesteld voor het verkeer Gaziantep Metropolitan Municipality, won de tevredenheid van de burgers, D-400-zijderoute leidde tot de verkeersstroom.

De Metropolitan Municipality, die de architect is van de verandering en transformatie met de belangrijke beslissingen die hij nam tijdens het transport, kreeg waardering voor de kruisingswerken die werden uitgevoerd om de Gaziantep-mensen te redden van de chaos van het verkeer.

Vooral Cemetery Junction Bridge door bestrating de Gaziray-ondergrondse weg bij de inspanningen om uit te breiden door middel van het verlenen van diensten en de doorstroming van het verkeer langs 4 maanden Metropolitan, D-400-Silkroad zonder slachtoffers drives met behulp van de as met een sterk team trok een professionele baan, kreeg het applaus van Gaziantep.

Cemetery Junction Bridge to drivers te gebruiken, meldde het volgende over het onderwerp: "D-400-Silkroad op begraafplaats Junction, zowel intercity en is ook een belangrijke doorvoerroutes ligt in het centrum van de stad, dit is het hart van de stad, deze plek is de stad het verkeer verlamd als verkeersstroom. Jarenlang werd deze regio vóór de religieuze feestdagen geblokkeerd. Een professionele resultaten van het onderzoek bij mensen het slachtoffer van de Cemetery Junction Bridge uitbreiding werk dat Metropolitan onder een groot werk werd ondertekend, geloof me, we moeten ons realiseren dat het zijn hier werk, kregen we een modern kruispunt. In onze stad waar het aantal voertuigen elk jaar toeneemt, is er behoefte aan brede wegen en dergelijke kruispunten. Het knooppunt van de begraafplaats, dat het stadsverkeer verlicht, redde de Gazianteplileri van de chaos van het verkeer. Verkeersfluïditeit werd bereikt, de wachttijd in het verkeer nam af. We zijn erg tevreden. God zegene de autoriteiten, die de stad echt een glorieus, prestigieus, modern kruispunt gaven. Metropolitan Municipality, die past bij de visie van de stad, maakte een kruising Europese normen, hartelijk dank aan iedereen die heeft bijgedragen. "

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.