Eskişehir Chamber of Industry's Project goedgekeurdHet project dat de productiviteit en institutionalisering van de Eskişehir-industrie zal ondersteunen, werd aanvaard. Eskişehir Kamer van Koophandel (ESO) voor te bereiden op de behoeften van industriëlen Bursa Eskisehir Bilecik Development Agency die bebka te bieden ontmoeten "Kwaliteit en Normalisatie Gericht Industrial Training Program" werd goedgekeurd en in aanmerking komen om te worden ondersteund.
Het project dat binnen het BEBKA Technical Assistance Program wordt geïmplementeerd, wordt gegeven door een gekwalificeerde trainer. Sectorale systemen voor kwaliteitsborging en opleiding van interne auditors zullen de efficiëntie van ESO-leden verhogen en de institutionalisering van bedrijven ondersteunen.

Standaard voor export
ESO, dat de sectoren luchtvaart, spoorwegsystemen, automobielindustrie en voeding definieert als doelsectoren binnen het project, zal een grote bijdrage leveren aan zijn leden, vooral in internationale normen en certificering tijdens de exportfase. Met de trainings- en consultancydiensten die deel uitmaken van het project van ESO, zullen de institutionele capaciteiten van de productiebedrijven in Eskişehir worden versterkt en hun concurrentievermogen worden versterkt.

Bedrijven worden gedocumenteerd
Kwaliteits- en interne auditors worden gegeven binnen het bereik van de beoogde hoofdsector van 4, inclusief 3-dagen elk, en 12-dagen in totaal. Ten minste 80-bedrijfsvertegenwoordigers van ESO zullen worden getraind op verwante gebieden, en onderzoeken en certificeringen voor interne auditors zullen worden uitgevoerd.

Twee bedrijven die moeten worden geselecteerd uit de deelnemers aan het project, zullen worden voorzien van het advies 'Huidige situatieanalyse'. In deze context zal 8 advies bieden aan verschillende bedrijven op hun eigen adres. Bezoeken vinden plaats tussen 4-8 uren per bedrijf en na elk bezoek wordt een rapport opgesteld door het consultantteam. Op deze manier wordt de situatie van bedrijven onthuld.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.