Tramway Project Works Gestart in ErzincanHet werk van het tramproject begon. Het ministerie ging verder met de laatste aanbesteding voor het tramproject. Het Zweedse bedrijf Sweco ontving de aanbesteding.

Het personeel van het ministerie, het adviespersoneel en het bedrijf zijn begonnen met veldstudies en op de route worden grondonderzoeken uitgevoerd. Stationslocaties worden bepaald. Kaartmetingen werden gedaan. Projecten voorbereiden op architecturale werken. Het bedrijf levert het project binnen enkele maanden aan het ministerie en het ministerie krijgt de aanbesteding.

Erzincan burgemeester Cemalettin Başsoy legde een verklaring af over het onderwerp. Iedereen ziet het verschil tussen Erzincan en de Erzincan van vandaag. We zullen Erzincan 24 jaar vooruit nemen met het tramproject dat we vandaag hebben geïmplementeerd. We zullen een meer leefbare Erzincan achterlaten voor toekomstige generaties. Veel geluk voor onze stad

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.