De sector Pulse of the World Rail wordt gevestigd in Izmir

eurasia-spoorwegactiviteit
eurasia-spoorwegactiviteit

Eurasia Rail International Rail, Light Rail, Infrastructuur en Logistiek Fair in april 10 12 2019-date in de voorbereiding van de toonaangevende namen in de wereld om de spoorwegsector in Izmir te verwelkomen.


3 enkele en een van 's werelds grootste rail tentoonstelling van Eurazië "met beurzen in de Eurazië Rail Conferentie zal gelijktijdig worden gehouden met de laatste innovaties, ontwikkelingen en investeringen in de technologie sector zal worden verplaatst naar de agenda.

Siemens, Alstom, Yapıray, Ministerie van Transport, TCDD en zijn dochterondernemingen in Eurasia Rail, waar belangrijke deelnemers zullen zijn uit landen zoals Duitsland, Frankrijk, Tsjechië, China, Italië en Rusland, Bozankaya, Bombardier, Knorr Bremse, Metro Istanbul, Metro Izmir, Caf, Kardemir en Aselsan, Yapı Merkezi zal deelnemen in de toonaangevende bedrijven van de sector.

topsectoren van Turkije in de Turkse leidende beursorganisatoren ITE groep zich tussen EUFOR bedrijven - EUR 8 georganiseerd door International Fairs. Internationale spoorweg-, lightrail-, infrastructuur- en logistiekbeurs - Eurasia Rail; 10 - 12 April 2019 wordt gehouden op de beurs in Izmir, Gaziemir.

De tentoonstelling wordt gehouden in de buurt van ongeveer 14 bin m2. Ministerie van Verkeer en Waterstaat, Maritieme Zaken en Communicatie, ministerie van Spoorwegen, Turkije Vereniging van Kamers en Commodity Exchanges (TOBB), KOSGEB en wordt ook ondersteund door het Ministerie van Economische Zaken.

Buitenlandse binnenlandse sector zag grote belangstelling van professionele Eurasia Rail sector met nieuwe zakelijke en samenwerking kansen conferentie gelijktijdig worden gerealiseerd door de handel bijgedragen aan de totstandkoming van de nieuwste innovaties, ontwikkelingen en technologieën door investeringen sector zal worden verplaatst naar de agenda.

Eurasia Rail is de enige en 's werelds drie grootste spoorwegbeurs in Eurasia Rail

Semi Benbanaste, ITE Turkije Transport & Logistics Group Director: ve Railsystemen in de wereld worden elke dag belangrijker omdat het snelle, economische, milieuvriendelijke, veilige en moderne systemen zijn. Terwijl de investeringen van Europese landen doorgaan om de modernisering en draagkracht van de spoorwegen te vergroten, zijn er in ons land zeer serieuze doelen en investeringen in deze richting. In dit kader is in ons land een serieus doelwit vastgesteld, zoals het uitbreiden van het spoorwegnet tot 25 duizend kilometer. Om dit doel te bereiken, zijn hogesnelheidstreininvesteringen van groot belang en het is de bedoeling 2023 met 77 te verbinden door het hogesnelheidstreinnet tot 42. Het is de bedoeling dat 3 bin 500 zal bestaan ​​uit hoge snelheden en 8 bin 500 zal bestaan ​​uit hogesnelheidstreinlijnen. Bovendien is de 1.000 km de nieuwe spoorweg met 13.000 km en de 2023-spoorweg wordt bereikt in 25.000. Aan de andere kant, de voltooiing van de vernieuwing van alle lijnen door 4.400 km-lijnvernieuwing te maken; Het doel is om 10 naar 15 te verhogen en naar 2011 te laden. Met de Eurasia Rail-beurs, die 's werelds toonaangevende sectorvertegenwoordigers bij elkaar brengt sinds XNUMX, willen we een bijdrage leveren aan het realiseren van deze waardevolle doelen van de sector.

Benbanaste onderstreepte dat Eurasia Rail de enige is in de Eurasia-regio en een van de drie grootste spoorwegbeurzen ter wereld en gaf ook informatie over de beurs die in april zal worden gehouden. zoals elk jaar, bereidt het zich voor om een ​​zeer efficiënt platform voor de spoorwegsector te worden. Er zullen belangrijke deelnemers zijn uit landen zoals Duitsland, Frankrijk, Tsjechië, China, Italië en Rusland. In feite, Frankrijk Commercial Counselor het nemen van een belangrijke beslissing in Turkije in het jaar 2019 zojuist aangekondigd dat het EurasiaRail beurs zal ondersteunen. Naast deze belangrijke ontwikkelingen, Siemens, Alstom, Yapıray, ministerie van Transport, TCDD en zijn dochterondernemingen, Bozankaya, Bombardier, Knorr Bremse, Metro Istanbul, Metro Izmir, Caf, Kardemir, Aselsan, de toonaangevende bedrijven van de sector keurden hun deelname goed. 10-12 April 2019 organiseert de achtste Eurasia Rail in Izmir, waar bilaterale zakelijke bijeenkomsten gepland zijn om een ​​grote bijdrage te leveren aan de spoorwegsector en de nationale economie.

Aankoopcomités van doelmarkten worden gehost door Hedef

Het bir Overseas Procurement Committees Program yaratil, dat zal worden georganiseerd om nieuwe aanbestedingen, bedrijfsontwikkeling, nieuwe zaken en samenwerkingsmogelijkheden op internationaal gebied te creëren, zal worden gerealiseerd met de steun van het ministerie van Economische Zaken. Gehost door ITE Turkije worden inkoopcommissies gehost op de doelmarkten.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen