Gemeentelijke politie-teams in Diyarbakir Aangepaste openbaarvervoerauditsGemeente Diyarbakir Metropolitan Gemeentelijke politieteams, openbaarvervoersdiensten in de stad, schoonmaken van openbare vervoermiddelen, vervuiling van de zitplaatsen en voorschriften en voorschriften waaraan de chauffeurs moeten voldoen.

Het weer was warm in die klimaatbeheersing in de zomermaanden boven seizoensgebonden normen Diyarbakir Metropolitan Municipality Police teams, de algemene netheid van het openbaar vervoer, met het oog op zetel vervuiling gebleven, het dragen van badges van de bestuurder en aan de regels van het doen van inspecties in het onderwerp. Om de burgers in staat te stellen probleemloos gebruik te maken van de voertuigen voor openbaar vervoer, werkt de politie om de voertuigen bij de haltes te stoppen en zijn de voertuigen op de weg.

De besturing wordt uitgevoerd door het 24 afzonderlijke team van 2-persoonlijkheid. Openbaar vervoer verordening verlopen in de reikwijdte van de controle en de openbare bussen stoppen bij de verkeerspolitie teams, de algemene netheid van de autorit, waarschuwingen vervuiling de zitplaats van de bestuurder en van het niet roken in het onderwerp. Politieteams passen een strafrechtelijke procedure toe tegen voertuigen die niet voldoen aan de verordening betreffende openbaar vervoer. Autostoelen zijn vies en gebroken het openbaar vervoer bestuurder implementeert de gemeentelijke politie in de strafprocedure, alsmede door de burgers 'Alone 153' onmiddellijk ingrijpen van de telefoonlijn klachten worden ook besproken.

Het Police Department Traffic Branch Office-team voert de inspecties periodiek uit in verschillende punten van de stad.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.