Countdown Begint in Denizli New Environment RoadDe gemeente Denizli Metropolitan, die het stadsverkeer enorm verlicht met zijn transportprojecten, is ten einde gekomen in de nieuwe ringweg met 50 meters breedte. Na het Hal Köprülü-knooppunt komen tienduizenden voertuigen niet in het centrumverkeer met de nieuwe 50 meterbrede ring om verbinding te maken met Bozburun Interchange. Met het gigantische project zullen tientallen buurten gemakkelijk de Izmir en Ankara wegen bereiken.

Steden die bleef gedurende de succesvolle vervoer projecten één voor één uitvoering, evenals snel het aantal van de bevolking en voertuigen verhoogd als nieuwe maatregelen op het gebied van Denizli gemeente, die enige tijd geleden begon te werken 50 meter nieuwe ringweg nadert het einde van de bouw. In dit verband zal de nieuwe 50-meterbrede nieuwe ringweg worden verbonden met de Hal Junction op Üçler Boulevard; zo 1200 Huizen, Akdeniz, justitie, Gümüşler, drie zijn Göveçlik, Yenisafak, Hisar, Hallaçlar, Barutçu'nun zijn, Overvloed, Aanstekers, tientallen van de wijk Izmir Boulevard Kadi en KARAHASANLI, Bozburun weg en van daar naar veilig naar het Ankara weg. De nieuwe ringweg zal bestaan ​​uit 4-vertrekken, 4-aankomsten, 2-parkeerplaats, fietspad en bushaltes. In beide richtingen komt er ook 3 slimme kruising op de ringweg waar de stoep zich bevindt.

Tienduizenden voertuigen komen niet langer het stadscentrum binnen

Met behulp van de Denizli gemeentebestuur van de nieuwe ring weg die je moet het verkeer elke dag in het centrum van de stad met gigantische project zal de stad geven de resterende tienduizenden voertuigen 50 meter breed, Izmir Boulevard of Bozburun pad 1200 Huizen, Akdeniz, justitie, Gümüşler, drie zijn Göveçlik, Yenisafak, Hisar, Hallaçlar, Barutçular, Bereketler, Lighter, Kadılar en zal doorvoer naar de regio Karahasanl. Terwijl de constructie van het kruispunt 2 wordt voltooid, wordt de bouw van het laatste intelligente kruispunt snel voortgezet. Toen de weg en de betonnen stoep klaar waren, kwam er een einde aan de verlichtingsinstallatie en de bouw van het middelste toevluchtsoord en de bebossing. De asfaltverharding van de weg begon.

"Een waardige ringweg voor onze zee-yolu

Denizli burgemeester Osman Zolan, zei dat de nieuwe ring weg zal een belangrijke rol spelen in het verlichten van het centrum van de stad het verkeer. President Osman Zola, "1200 Huizen, Akdeniz, justitie, Gümüşler, drie zijn Göveçlik, Yenisafak, Hisar, Hallaçlar, Barutçu'nun zijn, Overvloed, Aanstekers, Kadi en KARAHASANLI zoals het gebied waar tientallen van de wijk vonden we in Izmir of burgers die willen gaan in de richting van Ankara 50 meter breed gebruik onze nieuwe manier van milieu; Onze medeburgers nu naar de plaats waar ze willen gaan zonder het invoeren van het centrum van de stad het verkeer veiliger, zuiniger en gemakkelijk te bereiken. Denizlimiz manier die past bij onze nieuwe omgeving zullen we dienstverlening aan onze burgers hopen te voltooien in een korte tijd, "zei hij.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.