Flash Development in Denizli-Aydın AutosnelwegentermijnOmdat de aanbesteding voor de snelweg Aydın-Denizli ontoereikend was, werd 10 uitgesteld tot oktober.

Het snelwegproject tussen Aydin en Denizli wendde zich tot het verhaal van de slang. Volgens de verklaring van het directoraat-generaal van de snelwegen heeft 18 aangekondigd dat de in september te houden aanbesteding zal worden uitgesteld tot 10 oktober.

Er werd aangekondigd dat de aanbesteding voor de snelweg Aydın-Denizli, die zal worden gebouwd met Build-Operate-Transfer-model, in juli zal plaatsvinden in 24. De veiling werd later uitgesteld tot 15 augustus. In de nieuwe aankondiging in de officiële krant werd aangekondigd dat de aanbesteding van de snelweg Aydın-Denizli werd uitgesteld tot 18 september 2018.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.