De treinroute van Çorlu levert groot gevaar opCHP Istanbul plaatsvervanger, parlementaire Openbare Werken, Transport commissaris Gokan Zeybek, twee dagen na de ramp 25 8 mensen stierven in juli waarschuwde dat de tijd om opnieuw spoorlijn geopend Corlu.

Bij nader onderzocht het materiaal dat wordt gebruikt voor vullingen van gebroken marmer, Zeybek erop gewezen dat er tegels en stukken beton, Vervoer en Infrastructuur Minister Cahit Turhan aan "Replay reparatiewerkzaamheden uit in geopende spoorverkeer uitgevoerd was wat maakte het zo goed?" Vroeg hij.

CHP Istanbul afgevaardigde Zeybek, minister van Transport en Infrastructuur Cahit Turhan'ın vroeg om de vraag als volgt te beantwoorden:

"8 juli 2018, op 17: 00 wateren Tekirdağ Çorlu op de Hug wijk gelegen in het centrum van Uzunköprü - die Cyclische tijd 12703 vliegtuig TCDD passagierstrein, in ticketed 362 passagier, van de baan met 6 personeel en achter vijf rijtuigen werden ten val gebracht. Helaas stierf onze burger 25 en de 341 raakte gewond bij de ramp. Na het evenement werd de spoorwegbovenbouw gerenoveerd en werd de spoorlijn 10 op de avond van juli weer geopend voor verkeer.

Hoe nauwkeurig was het herstelwerk aan de spoorlijn dat opnieuw werd geopend?

Als resultaat van het onderzoek, na het ongeluk, opende de lijn voor het verkeer op de avond van juli 10 opnieuw een groot gevaar.

Wanneer het materiaal dat wordt gebruikt voor het vullen van nabij wordt onderzocht, is te zien dat er gebroken marmer, tegels en betonstukken in zitten. Bouwpuin werd weggegooid op het hellende oppervlak dat werd gevormd om de stabiliteit van de vulling te verzekeren. Bij hevige regenval zullen deze brokstukken bewegen en kunnen ze niet lang dienen. Dit toont aan dat de kans op een vergelijkbare gebeurtenis met de ramp die zich voordeed op 8 juli 2018 te hoog is.

1-Is de gereconstrueerde grillvuller geconstrueerd volgens de vullingstechniek?

Welk materiaal werd gebruikt voor 2-vulling? Bevat de inhoud van de gebruikte materialen bouwafval, gebroken marmer, tegels en betonnen onderdelen?

3-Wordt het betonresten van bouwafval op de opvulhelling (hellend oppervlak) gegooid om de stabiliteit van de vulling te garanderen?

4-8 Juli 2018 datum van het ongeval na de reparatie; Hebben de gereconstrueerde grillvuller, de vulstofvormtechniek en de gebruikte materialen ervoor gezorgd dat de 10 in juli het risico voor de spoorlijn volledig heeft geëlimineerd? Yeniden

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.