CHP, 3. Onderzoekscommissie voorgesteld voor de luchthavenCHP onthullen de werkelijke cijfers en de verantwoordelijken bij dodelijke ongevallen op het werk in de bouw van nieuwe luchthavens in Istanbul om een ​​onderzoeksvoorstel aan het parlement van het voorzitterschap worden aangeboden.

Groepsvoorzitter van de CHP-fractie Özgür Özel presenteerde een onderzoeksvoorstel aan het voorzitterschap van de TGNA om te voldoen aan de basiseisen van de werknemers na de stopactie, wat resulteerde in de detentie van een groot aantal werknemers op de nieuwe luchthavenbouwlocatie in Istanbul.

De voorzitter van het Europees Parlement presenteerde het onderzoeksvoorstel door de particuliere, "7 juni xnumx't geïnitieerd door de aankondiging van de bouwwerkzaamheden, dan zal het beginnen met het luchtvervoer op de nieuwe luchthaven 2014 oktober 29 Istanbul, Genghis bestaande uit HDI investeerders, Kaart, Limak, Kolin, galjoen Joint Venture Group door het is gemaakt. Hoewel het aantal arbeidsongevallen plaatsvond als gevolg van arbeidsongevallen, wordt het aantal werknemers dat is overleden of gehandicapt raakt of een tijdelijk en permanent arbeidsongeschiktheidsinkomen heeft, niet aan het publiek bekendgemaakt. "Er werd gezegd.

In het voorstel hebben we vastgelegd:

Inşaat Bij de bouw van de nieuwe luchthaven wordt beweerd dat de arbeidswetgeving en de arbeidsvoorwaarden in strijd zijn met de bepalingen van de toezichthouder. Arbeidsrecht, die in strijd is met de onderaanneming praktijken en de rechten van werknemers als gevolg van dergelijke toepassingen daadwerkelijk wordt toegepast, wordt gesteld dat de beperkingen op de lonen en sociale zekerheid. De werkuren van werknemers zijn hoger dan de dagelijkse bovengrens van het 12-horloge en het wekelijkse 45-uur, terwijl het overurenloon en andere vergunningsrechten niet worden gegeven. Er wordt ook gesuggereerd dat werknemers niet de nodige beschermende uitrusting krijgen en dat de noodzakelijke maatregelen niet worden genomen in overeenstemming met de afgeleide wetgeving inzake Arbowetgeving. in strijd met de Internationale Arbeidsorganisatie Code, die actief was in niet-gekwalificeerde banen van illegale buitenlandse werknemers, waarvan de aard tijdens de spill-conformiteit ernstig beschadigen, de installatie van grondverzet, transport en wetgeving met de natuurlijke habitat van de verwoesting die wordt toegepast op een werkwijze en van jaar 2014 waar de nodige controles bij verschillende gelegenheden publiekelijk agenda sinds het is gekomen.

DE RECHTEN VAN DE WERKNEMERS WAREN NIET GEVOLGD

Tenslotte 14 september 2018 dag van de nieuwe luchthaven van werknemers om in het dorp Akpinar van de werknemers in de bouw blijven, zijn service gerelateerde ongevallen en sterfgevallen vaak ervaren door slechte arbeidsomstandigheden begon te reageren op de werkonderbreking. betaling van achterstallig loon in het dorp resterende werknemers om voorzorgsmaatregelen te nemen tegen business misdaad, achteruitgang van de dienstverlening problemen, een reeks zoals het verwijderen van de hygiëne problemen in de cafetaria met wandluis problemen met de slaapzalen werden gevonden in de gerechtvaardigde eisen te nemen. De werknemers die niet aan deze eisen voldeden, werden behandeld met pepergas en veel werknemers werden vastgehouden in de ochtenduren van 15 september 2018. 543-werknemers werden vastgehouden tijdens de operatie.

CLAIMS VAN DEFINITIEF BEROEPSGEVAAR

Bouwplaats veiligheid van de wetgeving in strijd was met de operatie wordt uitgevoerd door het kantelen van de korf 15 september 30 meter van de twee werkten samen in de kraan leverancier en de blessure van twee werknemers worden gelegd voor de ogen. Er zijn geen bevredigende gegevens over de omvang van dodelijke ongevallen op het moment van de nieuwe luchthaven en deze worden naar voren gebracht in zeer ernstige claims. T24 spreekt tot nieuws portals en 2 jaar de luchthaven een veld engineer aangegeven die hebben deelgenomen aan de bouw 1000 mensen brachten het argument dat stierf, disk-based Giant Building Workers Union dat ten minste gedood 35 werken zoals bevestigd, dat de vorderingen groter zijn dan dit aantal, ervaren in de bouw benadrukt dat alle ongevallen te voorkomen zijn. Nieuwe luchthaven in het bepalen van de oorzaken van de ervaren werkgerelateerde ongevallen sinds het begin van de bouwwerkzaamheden voor de vervulling van de meest fundamentele vraag van werknemers om de nodige controles, een einde aan wetten tegen concurrentiebeperkende praktijken uit te voeren, teneinde de bepaalde volgorde bloot te leggen en die belast zijn met de werkelijke aantallen dodelijke arbeidsongevallen 98 van de Grondwet 104 en de parlementaire reglement van orde en Volgens de artikelen van 105.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.