Bursa-Ankara Road is veiligerDood en letsel incidenten als gevolg van de impact van de impact van de impact van de stalen barrières verbrijzeld door de impact op de bestuurder of passagiers, terwijl de toepassing van de Metropolitan Municipality in Bursa de stalen barrières vervangt door betonnen barrières.

De route van Ankara, gelegen op de oost-westas van Bursa en gemaakt voor doorvoer in 1970, is door de jaren heen de drukste route van het Bursa-verkeer geworden. Bij incidenteel neerstorten op de weg, omringd door de middelste stalen barrière, veroorzaakten stalen barrièreonderdelen die aan de voertuigen waren bevestigd, in plaats van de ernst van het ongeval, dood of letsel. In het geval van door eigendommen beschadigde verkeersongevallen werden de stalen barrières gebroken en gebroken, waardoor ook de verkeersveiligheid in het gedrang kwam en beeldvervuiling werd veroorzaakt.

Veilig en esthetisch

Kestel naar Görükle, de enige regio in de afwezigheid van de Bursaray-lijn tussen Gökdere en het stadsplein tussen de centrale middenberm, wordt vanaf het begin gewijzigd door de Metropolitan Municipality. Stalen barrières die van tijd tot tijd de verkeersveiligheid bedreigen, worden verwijderd terwijl er betonbarrières worden geïnstalleerd. Om verkeersonderbrekingen te voorkomen, wordt het werk tussen 01.00- en 06.00-uren 's nachts voltooid, terwijl in het gedeelte tussen de twee betonnen barrières speciale landschapsvoorzieningen worden gemaakt. Zo zal de Ankara-route veiliger en esthetischer zijn.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.