BTSO- en ESO-samenwerkingsprotocol ondertekendBursa bedrijfswereld dakorganisatie Bursa Kamer van Koophandel en Industrie (BTSO) en Eskişehir Chamber of Industry ondertekenden een protocol van strategische samenwerking.

BCCI, Roomservice Assembly Building Hall Sprekend bij de realisatie van het protocol ceremonie BCCI president Burkay, rijkdom van Turkije centrum in het Marmara Basin in het Istanbul Kamer van Koophandel samen met de ESO op de strategische samenwerking die begon zei dat ze samen kwamen om een ​​nieuwe dimensie te brengen. President Burkay, in het brengen van de economie boor 'Design and Innovation Spring' evenement met zo veel belangrijke projecten in samenwerking doen ze Eskisehir met de ruimtevaart, in strategische gebieden zoals defensie en railsystemen werden ook gezegd dat ze een nieuwe samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

HET ACTIEPLAN WORDT BEPAALD MET EEN GROTE TECHNOLOGIE GROEP

Ibrahim Burkay merkte op dat ze gezamenlijke actieplannen zullen bepalen met de hightech werkgroep die samen met het protocol wordt gevormd. We maken ook deel uit van onze samenwerking protocol gericht op de professionele kwalificatie en certificering op de ervaring die we hebben opgedaan met onze MESYEB ook profiteren van een stad met een groot potentieel, zoals Eskişehir. Ik zou willen dat het samenwerkingsprotocol gunstig is voor Eskişehir en Bursam. İşbirliği

ONZE SAMENWERKING ZAL DOORGAAN AAN DE KRACHT

ESO-voorzitter Celalettin Kesikbaş verklaarde dat het samenwerkingsprotocol tussen BTSO en ESO kracht zou toevoegen aan beide regio's en voegde toe: TS Wij zijn de zakenmensen van dezelfde regio. BTSO heeft modelstudies voor zijn leden. We willen profiteren van deze projecten. Onze strategische samenwerking verloopt veel sneller met dit protocol. Ik geloof dat Eskişehir en Bursa in de nabije toekomst heel mooie projecten samen zullen ondertekenen

Na de toespraken, de BCCI president Ibrahim Burkay, President Celalettin Kesikbaş ESO, de ESO BCCI voorzitter van de Algemene Vergadering en het Europees Parlement Speaker Ali Ugur Ozbay Suha een samenwerkingsprotocol getekend. Leden van de Raad van Bestuur van BTSO en ESO woonden ook de vergadering bij.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.