Burgemeester Yücel: betaal 1 TL Uitbetaling van de kabelbaan voor Alanyaspor en Alanya "Burgemeester van Alanya Adem Murat Yücel bezocht Aytemiz Alanyaspor Club. Yücel'i clubvoorzitter Hasan Çavuşoğlu en bestuursleden verwelkomden. De vergadering werd ook bijgewoond door loco-burgemeester van Alanya, Nazmi Yüksel, de plaatsvervangend voorzitter van de club en Levent Uğur, sportdirecteur van de gemeente Alanya.

De eerste voorzitter van de club, Hasan Çavuşoğlu, nam het woord en zei dat zij de eer hadden de burgemeester van Yücel te zijn. Çavuşoğlu verklaarde dat president Yücel heeft bijgedragen aan Alanyaspor's infrastructuur van het Bahçeşehir Schools Stadium en het Zimbitlik-gebied en de faciliteiten tot nu toe en hij heeft zichzelf niet alleen gelaten in de wedstrijden van Alanyaspor. we zijn, ediy zei hij.

Burgemeester Yucel zei dat Alanyaspor een supra-politiek is en dat iedereen steun moet geven. Yücel merkte op dat zowel nationale als internationale contacten altijd Alanyaspor hebben genoemd en daar trots op zijn: Ini Alanyaspor is een merk en we laten het nooit gedragen worden. Ik ben er trots op in Alanya te zijn. Alanyaspor moet ook als stad worden ondersteund. Toeristen en zakenmensen zouden zich moeten kunnen verdedigen omdat Alanyaspor een model is voor iedereen met zijn voetbal- en gentleman-houding in de Super League. Om deze reden moet de stad eigendom zijn van Alanyaspor

Verwijzend naar de kwestie van de president van de kabelbaan Yucel, Y We praten met het bedrijf van de kabelbaan. Ik heb je verteld wat ik nodig had. Ik heb gezegd dat Alanyaspor en ALTAV dit nodig hebben. Ik verwacht dat ze bij mij terugkeren. Ik liet mijn standpunt hierover zien. Ik zal geen compromis sluiten. Voor Alanya en Alanya wordt 1 TL uit de kabelbaan betaald. Ik doe wat ik aan het doen ben en zal dat vanaf nu blijven doen. Ik hoop dat we de komende dagen een resultaat zullen zien

Clubvoorzitter Çavuşoğlu bedankte ook president Yücel voor haar gevoeligheid en houding ten opzichte van deze kwestie en zij is van mening dat het probleem zo snel mogelijk zal worden opgelost.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.