Het dankjewel van president TürelAntalya Metropolitan Municipality Burgemeester Menderes Turel, district Kepez 3. Hij bezocht de winkeliers op de Sakarya Boulevard en Yeşilırmak Street in het Stage Rail System Project en bedankte voor zijn geduld.

Metropolitan Mayor Menderes Turel, de AK-partij Kepez organiseerde het bezoek met de organisatie. Soorten, 3. Het Stage Rail System-project begroette de handelaars en burgers op Yeşilırmak Street en Sakarya Boulevard, waar de werken van het project volledig werden ontwikkeld. Kepezliler, Türel'i bedankt voor de omhelzing van hun diensten. President Türel, die de burgers over de werkzaamheden informeerde, zal tussen Varsak en Zerdalilik 25 kilometers 3 zijn. Hij zei dat het Stage Rail System Project zeer snel vordert en dat het railinstallatieproces is gestart.

Koffie cadeau
President Menderes Turel, 3. Stage Rail System Project met Kepez tijden springen van Varsak'ta van burgers Kepezli, Aksu, het busstation van Işıklar, universiteiten, onderwijsonderzoek ziekenhuis willen ze overal bereikt de moderne openbare vervoermiddelen die de rail met het systeem, zei hij. Door te zeggen dat ze alle diensten in Antalya kunnen uitvoeren met de steun en het geduld van de mensen in Antalya, bedankte president Türel de handelaars van Yeşilırmak Street en Sakarya Boulevard voor hun geduld. Tural winkeliers, 40 gaf de jaarlijkse gift van koffie.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.