President Şahin: lı We hebben geïnvesteerd in 120 Millions in het railsysteem BaşkanSamsun Metropolitan Municipality Burgemeester Zihni Şahin legde een verklaring af over de huidige situatie van de activiteiten van Kurupelit Son Durak-University Life Centre, de 3 van het lightrail-systeem.

President Zihni Sahin heeft de onderzoeken en onderzoeken op de voet gevolgd en beweert dat de dienst een belangrijke investering is van 120 miljoen pond, zei hij.

Samsun Metropolitan Municipality Burgemeester Zihni Sahin gaf de volgende informatie over de studies: Samsun Light rail-systeem heeft 5-fase. 1. Stage (Gar-University Cross L = 16 km) LRT project wordt geopend op 10.10.2010 29 units dienen met het voertuig. 2. Stage (Gar- Tekkekoy Cross L = 14 km) LRT project heeft alle infrastructuur werk is voltooid en geopend op 10.10.2016. 3. Stage (tussen Kurupelit Laatst aarzelend University Life Center L = 5,2 km) veiling gehouden op maart 02.05.2017 van LRT projecten en studies zijn aan de gang, is begonnen met een proefrit 15 september 2018 date. 4. Stadium (tussen Tekkeköy-Airport L = 10 km) De haalbaarheidsstudies van ons Light Rail-systeemproject zijn aan de gang. 5. Stadium (Universiteit-Taflan L = 12 km) Openbaar vervoer Infrastructuurwerkzaamheden worden voortgezet in een voorkeurswegproject. De eerste regel is de gewenste route en is gepland om te worden geopend in 2019. Het begin van de light rail-systeem en op het punt van de voortzetting van de voormalige gemeentelijke voorzitter en plaatsvervangend grootstedelijke gemeente wil de heer Yusuf Ziya Yilmaz bedanken. We zetten dit werk snel voort. We zullen de oplossing van het transportprobleem van onze sams aanzienlijk diversifiëren. We zullen intelligente transportsystemen implementeren met parkeergarages op verdiepingen en slimme stadssystemen. We hebben hiervoor belangrijke stappen en handtekeningen gezet. We zullen het probleem van transport en verkeer van onze sams volledig oplossen Sams

140.000 M3 EXCAVED 53.000 M3 CONCRETE BETON

Samsun Metropolitan Municipality Burgemeester geest vervolgde zijn Sahin omschrijvingen: "Uitgaande van de huidige University Station Omi Campus Line Line Light Rail Tram, waardoor het totaal is 5177 meter dubbel spoor spoorweg, het spoorwegsysteem route; 300 150 m en m 2 viaductconstructie, 340 m 1 cut & afdekstructuur (ingangspoort 140 m tunnel 70 m en uitgangsportaal 130 m) verder 1150% helling 6.45 m aliquots woudgebied. Het totale aantal 7 station, Residences, Faculteit der Geneeskunde, Faculteit der Tandheelkunde, School of Health Professions, gezondheidscentrum, Faculteit Onderwijs en de slaapzalen zijn Hatso stoppen. 3-eenheden Het nieuwe transformatorcentrum, 3-eenheden bevinden zich op de snelwegovergang, het 6-eenheid radiobasisstation. Om de intensieve passagier oversteek naar het ziekenhuis verschaffen van de medische faculteit van de aanslag, 112 m links 108 m rechts 75 m viaduct staal viaducten en staal 295 m lengte worden aangesloten op het medische school dat het voorste verbindt er 114 gewapend betonnen bak laatste 1 m lengte onder de snelweg. Daarnaast zijn er loopbanden, waaronder de totale 3-uitvoer en 3-eenheden. Sinds de datum dat we begonnen te werken in het kader van de aanbesteding van het spoorwegsysteem; 140.000 mxnumx luxe opgravingen, 3 mxnumx luxe vullingen, 62.000 mxnumx betonneren, 3 ton Rebar, 53.000 ton staal Manufacturing, 3 Total bovenleidingmast, 4600 m lijn meter spoor leggen is gemaakt, is ons project 435 september, de datum van het proces / test is gestart rijden. Het project kost 194 miljoen pond. Zelfs de productie van treinen is nog aan de gang. "

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.