Burgemeester Kocaoglu, ik heb de Agenda op tv gemaakt!Izmir Metropolitan Municipality Burgemeester Aziz Kocaoglu, Ben TV Fair Talks-programma, van politiek tot vele belangrijke zaken die de boventoon voeren. Dit zijn de selecties van de president:

  • Ne Baykal'cı, Önder Sav'cı, noch Kılıçdaroğlu'cu, noch Muharrem İnce'ci. Hij neemt de politieke samenleving en het feest naar verschillende plaatsen. Ik doe politiek voor mijn land. Als er andere kandidaten zijn en ik op het eiland ben, zal mijn race doorgaan. Als ik dat niet was, zou ik toch niet racen
  • Er waren andere sponsors op de beurs en we blokkeerden het? Nu hebben we sponsorbedrijf 3. Hoewel ze 30 zijn, zelfs als ze 40 zijn, wordt de IEF een compleet andere plaats. Ik nodig de zakenwereld uit om van te voren te sponsoren voor volgend jaar.
  • We zijn blij met de tram, maar ondanks alle waarschuwingen zien we het park aan de rechter rijstrook bij Şair Eşref. U weet dat het verkeer niet van ons afhankelijk is. Autoriteiten moeten dit voorkomen.
  • We zullen een alternatief zijn voor het Grand Canal-project en we maken de haalbaarheid van het opzetten van een nieuwe lijn voor Çiğli-zuivering.

Izmir Metropolitan Municipality Burgemeester Aziz Kocaoglu beantwoordde de vragen van journalist Erol Yaraş in het tv-programma Fair Talks Er en legde belangrijke verklaringen af ​​over de agenda en de politiek.

Burgemeester Kocaoglu gezegd dat ze gestaag steeg in de versnelling van xnumx.izm International Fair, de deelname aan dit jaar de Fair, net als in de afgelopen jaren, weer op te merken dat het hoge niveau, "handel, industrie, technologie en business cultuur Naast de economie, kunst, shows en entertainment omvang, is er . Veel activiteiten kunnen niet worden gezien met het geld dat we brengen aan de voet van onze landgenoten Izmir. Wij doen dit door middel van een deel van onze sponsors. Dit verhoogt ook de aantrekkelijkheid van de beurs, "zei hij.

Toen de burgemeester van de Metropolitan Municipality van tijd tot tijd antwoord gaf op de vraag over de da fair sponsors edik, zei hij: "Was er een sponsor en hebben we deze geblokkeerd? Nu hebben we sponsorbedrijf 3. Als ze 30 zijn, maar 40, is dit een geheel nieuwe plaats. Izmir herstelt zijn economie. In een stad die al heel lang naar zijn schelp is getrokken, is sponsoring natuurlijk moeilijk. Maar terwijl het economische leven in de stad groeit, zal het aantal mensen dat de beurzen en soortgelijke organisaties zal sponsoren, toenemen. Ik ga volgend jaar zaken doen, 88. Ik zou je willen uitnodigen om een ​​sponsor te zijn voor de IEF. İ

IEF werd vastgesteld dat deze partij, evenals de bevordering van beide landen cohesiebeleid in de zin van een belangrijke missie ondernomen merkte op dat president Kocaoglu, "bijvoorbeeld om zichzelf voor te stellen om dit jaar te komen, India's Izmir Fair en hier 'focuslanden', de show is ook de commerciële opbrengst van de tentoonstelling. Reeds Rusland herstel van de studie van vorig jaar uit India kom hier niet, "zei hij.

Het probleem van parkeren in de dichter Eşref
In zijn toespraak wees de burgemeester van de stad Izmir op de 'parkeerplaatsen' op de Konak-tramroute en zei:
Toen we de tram aan het plannen waren, hadden we veel discussie, vooral over dichter Ashraf. We zijn zelfs begonnen met het 1-jaar nadat de tram in bedrijf was. We zeiden: 'Vandaag is er parkeergelegenheid op Şair Eşref Boulevard. Weg met twee rijstroken. Er stroomt een strook en gemeentelijke bussen en speciale voertuigen rijden. Als we de tram doen, is er geen parkeerplaats. Als er hier niet wordt geparkeerd, rijdt de tram voor de tram en rijdt de tram comfortabeler. ' Maar als we naar de toepassing kijken, zien we ondanks alle waarschuwingen de parkeerplaats weer in de rechterrijstrook. U weet dat het verkeer niet van ons afhankelijk is. Autoriteiten moeten parkeren bij Dichter Ashraf voorkomen. 'Geen parkeerplaats, waar parkeren?' niemand heeft het recht om een ​​discours te ontwikkelen. Parkeren is op dat moment beschikbaar en leeg. Mensen rennen weg. Dan is het een probleem. Elke baan heeft een aanpassingsperiode. We volgen hem ook met nauwgezetheid. We zijn blij met de tram. Dit tevredenheidspercentage neemt toe. Op dit moment werd hij zelfs uit de busroutes rond 140 getrokken. We hebben al lange tijd voorbereidingen getroffen voor de snelle groei van het verkeer en de toename van het aantal voertuigen met het transfersysteem, het spoorwegsysteem en het zeevervoer. Toen ik aantrad, had de metro van Bornova-Üçyol duizend mensen vervoerd. Vandaag vervoeren we 70 duizend passagiers per spoorsysteem. De signalering in IzBAN is erg primitief. Als dit probleem wordt overschreden en de bedrijfstijd wordt verkort tot 800-4 minuten, hebben we een extra 5-300-passagier bij zich. Bedenk hoeveel mensen op pad gaan met speciale voertuigen. De stad zou onbewoonbaar zijn. De mobilisatie van mensen neemt toe en we proberen dit te verhelpen door het transportnetwerk te versterken

Alternatief voor het Canal Grande
In de 5 jaar de stad storm water scheidingslijnen die doet denken aan wat zij deden Mayor, "bijvoorbeeld onder de straat Samsun ondervonden geen problemen in neerslag in Gültepe, hebben we een project 28 miljoen pond kreek. Er was tenslotte geen probleem. Daarnaast zijn het regen- en rioolwater van de regio gescheiden. We proberen dit werk in de stad te verspreiden. Maar de Metropolitan Municipality moet een alternatief voor het Grand Canal-project produceren. We doen zijn werk ook. Aangezien het Grand Canal blijft werken, moeten we een nieuw systeem op een geavanceerdere manier implementeren, een tunnel. Met minimale verbinding met pekel te ontvangen van de zee, met een tunnel-systeem zal worden beïnvloed door de aard en de vervuiling van het milieu aan het doen zijn de haalbaarheid van het opzetten van een nieuwe lijn van Çiğli Zuivering ", zei hij.

WKK moet 'juiste oplossingen' produceren
Op een vraag over de ine splitstructuur yanında in de CHP, benadrukte burgemeester Kocaoglu het belang van het aanbieden van een oplossing naast kritiek. Kocaoglu zei:
Orum Ik hou van mijn land, mensen, mijn stad en ik doe er politiek voor, ik ben burgemeester. Ik hou van mijn feestje. Het feit dat mijn partij geen politiek kan produceren over bepaalde kwesties en dat het geen oplossing voor de problemen van het land kan vinden, heeft een vernietiging voor mij. Het is verontrustend. Kijken tegen Amerika, tegen Rusland, de Republiek Turkije te steunen tegen elk land uiterst nauwkeurig. CHP-leider heeft dit gemaakt. We hebben ook gezegd dat het absoluut noodzakelijk was om Afrin binnen te gaan. Maar toen de Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling fouten in het buitenlands beleid, omdat-waarom zou het falen van de resultaten van de schade noch in het land en een beleid voor dat wat er moet gebeuren om het te vermijden en moest om ze te delen met het publiek te produceren. Het heeft geen zin om te praten zonder de juiste oplossingen te produceren. Economische tegenspoed is gemaakt. Oké, goed. Maar heb je een ander model tegen dit model geplaatst? Je zet een model voor je neer en 'We hebben ze aangeboden, maar de centrale overheid luisterde er niet naar. Als hij dat had gedaan, zou hij niet naar ons zijn gekomen. Maar sinds ons land doen onze mensen pijn; Zijn we naast ons land '? CHP zegt altijd de tweede, maar de eerste. Je stelt eerst een standpunt en een routekaart vast om te vertrouwen, mensen zullen vertrouwen en stemmen. Dan word je de kracht en probeer je de problemen van het land op te lossen door de routekaart te beloven die je mensen hebt beloofd. Vandaag zijn de problemen van het land duidelijk. Buitenlands beleid, economisch beleid iy Wat ons kwam kwam van hen. Heb je hem een ​​alternatief gegeven? Niets! 'Terreur zal in het parlement worden opgelost.' Maar hoe zal het worden opgelost? Noodzaak om een ​​wegenkaart te bepalen. Terreur is een van de belangrijkste factoren die ons aantrekt. "

Burgemeester Kocaoglu, oğun Hebt u hierover geen dialoog gehad met de president? "Het was onbetwistbaar. Ik heb dit met hem gedeeld. Ik vertelde het publiek op zaterdagevenementen. 3-4 had het pas een jaar eerder over algemeen beleid. Ik spreek omdat ik het de laatste tijd niet kan uitstaan

De CHP kan het gewenste resultaat van de evaluatie van Kocaoglu niet bereiken, zei:
Olur Dit gebeurt met het personeel. Het zal in Turkije te maken, de CHP kiezers, leden, is er een enorme massa van gelovigen. Maar deze mensen hebben niet te maken met politiek. Hij heeft verschillende redenen. Hoewel je deze mensen niet in de politiek kunt stoppen, moeten ze tenminste profiteren van hun spaargeld

Ik doe politiek voor mijn land
Burgemeester Kocaoglu, ız 9 In september werd Muharrem Ince naast u en de kandidatuur om over de kandidaat te praten werd ook besproken. Wat zeg je ervan? Ağı hij antwoordde: di Ten eerste zal ik beslissen of ik een kandidaat-kandidaat zal zijn. Als ik ga, ga ik naar de pre-verkiezing. Indien gewenst, de tendenssenquête, opleidingsvragen, enz. gedaan. Dit wordt volledig gewaardeerd door het hoofdkantoor. Ik ben in 15 op de openbare stoel van de 1 van de CHP geweest. Istanbul, en als verkozen president trad in Ankara, Turkije op dit moment 'waar mensen kiezen voor een lokaal nummer Ik ben een admin' me. Ik draag dit label tot eind maart. De man heeft geen politiek gedaan. Ik niet! Ne Baykal'cı, Önder Sav'cı, noch Kılıçdaroğlu'cu, noch Muharrem İnce'ci. Ik steun het land als ik zaken doe. Als ik het niet doe, steun dan mijn broer! Hij neemt de politieke samenleving en het feest naar verschillende plaatsen. Principes zijn belangrijk. Ik doe politiek voor mijn land, dat doe ik in de CHP. Als er andere kandidaten zijn en ik op het eiland ben, zal mijn race doorgaan. Als ik dat niet was, zou ik toch niet racen

Taak duur van de resterende binnen ukde langs project, gunstige locatie, niet gevonden en later uitgesteld als gevolg van 'vast afval facility' rechtszaken Voorzitter Aziz Kocaoglu hij zei was: "Ik moet nu gaan in de MER, een van de Golf. Aan het einde van de veiling. Het winnende bedrijf begint te werken. Natuurlijk zijn er overlappende plekken met de buispoort en zullen deze op tijd worden opgelost. Doorvoer op de Golf wordt op tijd verplicht voor İzmir. Het voordeel is niet vandaag; 5 jaar later gebeurt 10 na jaar. Mijn overgang, deze overgang is de hele buis. We hebben die suggestie gemaakt. Deze kosten verhogen echter de 2 solid. Misschien nadat de economie een beetje meer krijgt, is het er allemaal onder Belki

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.