Minister Turhan: ğ Het decreet van de liquidatie zal de komende dagen in werking treden, BakanVervoer en Infrastructuur Minister M. Cahit Turhan, veranderen volgens de veranderende marktomstandigheden, de rechten van de partijen in de uitvoering van de opdracht en voorbereid Liquidatie Kararnamesi`N om de grieven aan de wet te beschermen op te lossen gemeld dat in de komende dagen in werking getreden.

Minister Turhan, de Kamer van Industrie van Ankara (ASO) in zijn toespraak tijdens de vergadering van de maand september, zei dat een periode van belangrijke ontwikkelingen in het land en de wereld voorbij was.

Turkije in de bestuurbaarheid van het voorzitterschap zal voortbouwen op de solide basis van de dikke regering verklaard dat Turhan strikt toegepast worden geconfronteerd met een uitbestede oorlog huurkazernes, "koorts stopt niet in onze regio. We zijn op zoek naar een oplossing voor Rusland en Iran in de Syrische kwestie die ons het meest aangaat. In de wereld worden alle kaarten, met name de economie, opnieuw gedefinieerd

Turhan, de doelstellingen kolonie beheer van de landen die zich bezighouden met de handel oorlogen met de logica die een one-stop wereldhandel dragen, terwijl die een grote bedreiging voor de wereldvrede wereldhandel oorlog van de Wereldhandelsorganisatie te voeren en werd verteld dat aangekondigd om de winnaar te zijn.

Turhan vestigt de aandacht op de noodzaak om het beste van wat er gaande is in de wereld te lezen, het einde van de Tweede Wereldoorlog is politieke en commerciële hervormd ter wereld, heeft Turkije in plaats geworden klaar markt in die jaren tot uitdrukking gebracht dat zij de voorkeur geven om te produceren met eigen middelen en mankracht.

"We groeien als ons hele wezen van Turkije"

Turhan, Turkije is het bestrijden van de basis van de lokale en nationale geschiedenis in dat jaar of de afwijking omkeren, en merkt als volgt verder:

Ik 16 heeft in de loop der jaren grote successen behaald. Iemand anders heeft een spel op de top van het spel. Terroristische evenementen, couppogingen, plannen voor sociale chaos. Terwijl we deze games doorbreken, zijn playmakers begonnen met het inzetten van wereldwijde bedreigingen, zoals de nieuwste economische aanval. Doelstellingen, in plaats van de groeiende Turkije slaper. Groeiende Turkije, dan is Turkije rokerige industriële schoorstenen. Turkije heeft de open markt genomen tijdens het slapen staat betekent Turkije. Wij staan ​​voor de eerste met ons hele zelf. We zijn vastbesloten om de wereld te lezen vanuit een nationaal en nationaal perspectief en stappen in die richting te nemen

Turhan benadrukte dat iedereen die in dit land produceert kostbaar is en dat het erop gericht moet zijn producten van hogere kwaliteit te produceren met een hogere toegevoegde waarde in plaats van meer te produceren en van de versie te produceren.

Turhan zei dat ze meer dan 500 miljard liras hebben geïnvesteerd in transport- en communicatie-infrastructuur voor de marketing van producten. .

Het land met de investeringen die de gevestigde positie te versterken, industriëlen, Turhan nadruk meer zal worden geopend in de voorkant van de handelaar, en het uiteindelijke doel te investeren welzijn van de bevolking en het stempel "Made in Turkey", het ontwerp van het project, om nationaal product te produceren met alles wat de verf uit delen en zei dat op de markt.

Minister Turhan, R & D en ondernemende steun van de staat als een staat die groeide, maar niet genoeg aandacht kreeg, stelt dat de particuliere sector in termen van de toekomst van de natie zo snel mogelijk verkeerd moet terugkeren.

La Het decreet van liquidatie zal de komende dagen van kracht worden "

Turkije Contractors Unie op de tweede dag Ministerie, Ankara Kamer van Koophandel en Turhan verklaard dat zij hun aanvraag door een bezoek zelf de ASO president, wat ze kunnen doen op de vraag, heeft aangekondigd dat ze werken met de relevante ministeries en de voortzetting van dit werk.

Turhan, bereid Liquidatie benadrukken besluit zal de toekomst worden vastgesteld in de dagen, "het veranderen van het doel van deze verordening, in overeenstemming met de veranderende marktomstandigheden, de rechten van de partijen in de uitvoering van de opdracht en op te lossen grieven gevormd om de wet te beschermen." Hij zei.

Overmatige prijsverhoging en klachten die voortvloeien op de hoogte van de prijzen in de contracten als gevolg van de ontvangen materialen in vreemde valuta Turhan het slaan van de agenda, het prijsverschil, dat wordt vereist door de wetgeving in de contracten WPI en hun gebruik van de CPI, de laatste stand van zaken in sommige materialen zoals geuit is hoger dan het percentage xnumx'lük procent.

Turhan, de prijs van het prijsverschil boekhoudsysteem zal worden ingevoerd met de prijs van de materialen die zijn genomen en vermeld, zei:

Met een decreet zullen we de partijen alternatieve voorstellen doen toekomen als de contracterende kant van het contract, 'ofwel liquideren of het prijsverschil overdragen of accepteren volgens deze regels, maar het land in geen geval verlaten'. Jullie zijn belangrijk voor ons. Jij bent de meest waardevolle waarde van dit land, jij bent de dynamo van de ontwikkeling van dit land, we vergeten het nooit. Voor hem, de arbeider, de werkgever, de ambachtsman, de industrieel, de producerende, de verterende we zijn allemaal in dit schip. We zullen alles in het werk stellen om dit schip vooruit te helpen en het bereik te bereiken, we zullen ons best doen. Iedereen aan boord heeft eigen verantwoordelijkheden, vooral in tijden van nood om meer van hen te vervullen, vooral in de vrede van ons land, de toekomst, om onze eenheid en solidariteit te beschermen.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.