Minister Turan: Y Onze wegen zijn niet meer moeMinister van Transport en Infrastructuur Mehmet Cahit Turan zei, m In de afgelopen paar jaar hebben enkele buitenlandse troepen die niet wilden dat we zouden groeien, ons land op verschillende manieren aangevallen. De nieuwste aanval wordt gedaan door economische, financiële methoden. Berat Albayrak is onze broer. "

Turan voegde zich bij de Raad van Bestuur Vergadering van de Chamber of Shipping (DTO) en vervolgens de 10 in het Yenikapi Event Area. Hij trad toe tot Trabzon Days.

Sprekend op het evenement georganiseerd door de Federatie van Trabzon Verenigingen, zei Turan, iç Hoewel de inwoners van de stad een paar dagen hebben geleefd, zijn ze geboren, volwassen geworden, hebben ze de lucht ingeademd en hun water gedronken. God zegene ze allemaal

Turan, ım We zijn geboren in Trabzon als onze basis, maar we leven in verschillende delen van ons land. Misschien hier twee, drie generaties geleden voorouder is geboren in Trabzon in Turkije, maar opgegroeid in verschillende delen van onze landgenoten daar. Deze activiteit vertegenwoordigt een zeer belangrijke taak om hun cultuur, leven en levensstijl te promoten. Daarna gaat het verder. Ad zei hij.

Minister Turan, zei:

Dakik Onze inwoners van Bursa kunnen om 1-uren binnen 45 minuten arriveren. Osmangazi Bridge wachtte niet langer op de weg. Onze paden zijn niet langer moe van onze mensen. Het is onze taak om te wijken. Niet alleen de manier waarop de wielen zullen draaien, maar de weg naar de harten. Moge Allah onze eenheid, onze eenheid, nooit laten voortduren. Groeien, groeien, bouwen we aan de infrastructuur van de sterkere Turkije. "

Hopelijk komen onze medeburgers in Çanakkale, Balıkesir en Bandırma dagelijks uit de Çanakkale-brug. Vandaag hebben we deelgenomen aan het Technofest-festival, dat werd georganiseerd in Istanbul, het grootste vliegveld ter wereld. Eerder vandaag kondigde de schatkist en minister van financiën Berat Albayrak het middellange termijnprogramma (MTP) aan. Dus ging ik onze minister om geld vragen. Ik liet het met plezier achter om onze projecten te doen, grotere dingen te doen en het levend te laten. Hij is momenteel ook in een vergadering met managers van de banken in Turkije. In de afgelopen paar jaar hebben enkele buitenlandse troepen die niet wilden dat we zouden groeien en zich ontwikkelen, ons land op verschillende manieren aangevallen. De nieuwste aanval wordt gedaan door economische, financiële methoden. Berat Albayrak is onze broer ..

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.