Bahcelievler 7. Street TourAnkara Metropolitan Municipality ondersteund door de Europese Unie en de delegatie van de Unie van gemeenten van Turkije, georganiseerd door de "European Mobility Week" activiteiten in het kader Bahçelievler 7. Een fietstocht werd georganiseerd op Caddebost (Aşkaabat Street).

Elk jaar viert 16-22 de Europese Mobiliteitsweek "in Bahçelievler 7. De straat was afgesloten voor verkeer tussen 10.00-15.00 en toegewezen aan voetgangers en fietsers.

EVENT UITNODIGING TOT DE ACTIVITEIT, DEELNEMING MET FIETSEN

Ankara Metropolitan Municipality Directoraat-Generaal van EGO coördinator voor de eerste keer naar gebeurtenissen die zich in Ankara, onderminister van Buitenlandse Zaken Faruk Kaymakcı, Ankara Metropolitan Municipality loco-burgemeester Ali Neurochirurgie, de Unie delegatie van de Europese naar Turkije President ambassadeur Christian Berger, Turkije Unie van gemeenten van de secretaris-generaal Hayrettin Güngör, ambassadeur in Ankara , Turkije wielerbond vertegenwoordiger Murat Yumrutaş 7 met vele fiets- en het bijwonen van de gasten. Pedaal langs de straat.

Tijdens het evenement benadrukte vice-minister van Buitenlandse Zaken Faruk Kaymakcı het belang van diversificatie in het transport. Laten we meer fietsen rijden. Laten we meer openbaar vervoer gebruiken. Laten we een plaats zoeken op onze fiets en in onze bus. Laten we een fietspad nemen op onze fietsen, straten en straten. Laten we geen brandstof verbranden, onze vetten verbranden. Beweging is overvloed, zei Hareket.

Ambassadeur Christian Berger, hoofd van de delegatie van de Europese Unie, zei dat het hun doel is om duurzaam stedelijk vervoer te bevorderen, met als motto 'Diversifiëren en doorgaan' deze week. Bevordering van verschillende vervoermiddelen en vermindering van verkeerscongestie

Turkije Unie van gemeenten secretaris-generaal Hayrettin Güngör, het stimuleren van het openbaar vervoer naar de activiteiten van de mensen, en merkt op dat georganiseerd om het gebruik van de fiets "Het aantal gemeenten die deelnemen aan dit evenement sinds 2002 jaar zijn niet verstreken zeven toenemen. Maar dit jaar voert de 25-gemeente deze activiteiten uit. Ons doel is om het verspreid over Turkije Unie van gemeenten van Turkije en deze activiteit te ontwikkelen, "zei hij.

Ankara Metropolitan Municipality loco-burgemeester Ali Neurochirurgie, sprak zijn tevredenheid uit als ze de tevredenheid van de straat handelaren en burgers te meten, heeft hij gezegd dat het zal deze werkzaamheden voort te zetten.

Turkije Wielerbond vertegenwoordiger Murat Yumrutaş in een korte toespraak op het evenement, benadrukte ook de noodzaak om te onthouden dat de fiets is een middel van vervoer.

BURGERS, EVENT

het stimuleren van het openbaar vervoer mensen leven in de stad, om het gebruik van de fiets te vergroten en een gezonder alternatief aan te moedigen om het veranderen van hun reisgedrag "diversifiëren en draag" evenement, onder de slogan georganiseerd, de burgers en de deelnemers toonden grote belangstelling. Burgers ondersteunden projecten voor voetgangers en fietsvervoer en drukten hun gedachten als volgt uit:

LAAT FREQUENTIE VAN FIETS, FIETS VERLIEZEN "

De 57-jarige Figen Eyewitness benadrukte dat de fiets een transportmiddel was en zei: ındaki Laten we gaan. Ik fiets. Zonder uitlaatgassen. Zonder onze omgeving te vervuilen. Ik ben actief op de fiets geweest voor 1. Ik zeg 'rij uit de auto, rij op de fiets' naar iedereen. Fiets is een gratis voertuig dat je gelukkig maakt. Het eerste geschenk dat ik van mijn kleinkinderen ontvang, is een fiets

Yağız Mert Çakmak, die lid is van 14, zei tevreden te zijn met het evenement en zei dat "fietsevenementen in Ankara goed zijn voor fietsers X.

Mustafa Enginar, 79, zei dat hij in Bahçelievler 54.Cadde woonde. Een leuk evenement, ik wil meer activiteiten gerelateerd aan sport, Güzel zei hij.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.