350 Thousand People Carried in Antalya Metropolitan DayAntalya Metropolitan Municipality, zoals in alle gebieden van het openbaar vervoer, zal een voorbeeld zijn. In de zomer dag 350 duizend passagiers per kwaliteit, comfortabel en Metropolitan Municipality, het verstrekken van een veilig vervoer, betaalbare milieuvriendelijke voertuigen met een handicap te rijden, het maken van een verschil in het openbaar vervoer met het zwembad voor contactloze betalingen en transport transacties uitvoeren van toepassingen.

Antalya Metropolitan Municipality Transportation Department, burgemeester Menderes Turel burgers in overeenstemming met de instructies, snel, comfortabel en heeft vele innovaties gelanceerd om veilig vervoer te garanderen. Antalya Metropolitan Municipality heeft een systeem ontwikkeld dat zowel de burgers als de vakmensen tevreden stelt.

GEPUBLICEERDE LENTE
Antalyalılar dankzij vervoer regelgeving die allerlei eisen van de burgers van Verborgen Stad nodig heeft, kunt u naar Feslikan en V veren van het openbaar vervoer. 55 km van het Bademagaci en Dağbelen van 64 km afstand district Üçoluk Kepez vindt ook plaats in het openbaar vervoer route opnieuw. De Express trein, die begon met het oog op een snellere toegangstijd van Antalya bieden onontbeerlijk was in een korte tijd. In de zomer is het ervaren van de intensiteit van de routes om de burgers te voorzien van de tijd genomen om de toegang te vergemakkelijken tot lijnen met de uit te drukken werd met de helft verminderd. ML22, LC07, VS18 drukken lijnen over een periode van 4 1,5 miljoen in de nabije maand nam de passagiersdienst.

GEEN TRANSFERKOSTEN OP RING- EN VOEDERLIJNEN
Het Department of Transportation Planning and Rail System heeft de transfersom op de ringlijnen en feedlijnen die door het nieuwe openbaarvervoersysteem worden gerealiseerd, geëlimineerd. Wanneer de eerste instapkosten 1 TL in rekening worden gebracht, wordt de instapvergoeding volgens de kaart voltooid, zelfs als de overdracht is voltooid. Afgezien van de toevoerlijnen en ringlijnen, kunt u ook met de tram en andere lijnen naar het 1 TL-tarief.

GRATIS RING IN DE KONYAALTI KUST
Antalya Metropolitan Municipality biedt ook comfortabel vervoer aan de inwoners van Konyaalti. 104 en 105 gratis bellijnen worden gratis verstrekt aan burgers over de hele kust door Antalya Metropolitan Municipality Transportation Department. Alanya om diensten te verlenen aan vrouwen in Gazipasha geopend Aysult Women's Beach 8 drive, Apple, Demre, Fenicië, Altuncu opengesteld voor diensten om vrouwen in het zand van de provincie Hatun Ladies Beach 5 voertuigtransport gratis ter beschikking gesteld. Daarnaast werd er een gratis belservice verleend aan Side Antique City.

2.5UREN MET GAZIPASA EXPRESS LINE
De lengte van de transporttijd van Gazipaşa naar Antalya werd aanzienlijk verkort door de expreslijn. Een expresstreep is gemaakt om de Gazipaşa-bevolking van dienst te zijn en Antalya te bereiken. De reistijd, die vier en een half uur was door de expreslijn, werd teruggebracht tot twee en een half uur.

GELUKKIG PERCENTEREN TOEGESTANE BURGER
Antalya Metropolitan Municipality, het creëren van verschillen in het openbaar vervoer met al dit werk, waar alle van de tools waarmee u handig en milieuvriendelijk boarding gehandicapten is een voorbeeld voor andere steden zijn. Openbaar betalingen transport en contactloos in de "wegwerp-kaart" niet-burgers van de kaart betalingsmethoden het openbaar vervoer, terwijl het verstrekken van het gebruiksgemak, het verstrekken van continue monitoring en ondersteuning van de burgers in het Contact Center 05.45-23.45 uur. Bovendien worden voertuigen continu bewaakt met de Instant Monitoring Unit om veilig vervoer van burgers te garanderen.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.