Antalya 3. Rails zijn gestart in het Stage Rail System ProjectDe rails werden gelegd in het 25 Phase I Railway Project van de 3-kilometer tussen Varsak en Zerdalilik, die met een hoge snelheid doorgaat. De eerste fase van het project tussen Varsak en Otogar is gepland voor december.

Antalya is de meest moderne openbaar vervoer systeem spoorlijn die nog steeds te breien met Burgemeester Menderes Turel, stadsvervoer die een permanente oplossing en eigentijdse 3 zal bieden. Stage Rail System Project. 3 van Varsak-Zerdalilik, het grootste project van Antalya met publieke middelen. Het Stage Rail System Project is volgas.

De eerste rails begonnen te worden gelegd
25 van Varsak-Zerdalilik km 3. In het Phase Rail System Project zijn rails gelegd vanuit het opslaggebied van Varsak. De metingen werden langs de lijn uitgevoerd en betonstorten onder de rail werd gestart. Aan de ene kant wordt de railinstallatie gestart en aan de andere kant gaan de verankeringswerken van de bovenleidingsmast door. De Sakarya-boulevard tussen de installatie van de busstationpijpleiding en het vullen van regenwaterleidingen vordert snel.

De eerste fase in december
De 3 tussen Varsak en Zerdalilik. In de eerste fase van het Phase Rail System Project zal de Varsak-Otogar-lijn worden aangesloten op het bestaande systeem. Deze lijn is bedoeld voor eind december. Het is de bedoeling om vóór de lokale verkiezingen in 2019 de rij naar de voorkant van de universiteit af te ronden.

39-station vindt plaats
Kepez vanaf Varsak'ta, Training and Research Hospital in de wind, die samengevoegd met de nostalgische tram lijn 3. Er zullen 38 stukken 1 stukken grondniveau 39-eenheden bij XNUMX-eenheden zijn. Varsak die zal starten vanaf de oude gemeentelijke rooilijnen respectievelijk Süleyman Demirel Boulevard, Sakarya Boulevard, het busstation knooppunt, Dumlupinar Boulevard, Faculteit der Geneeskunde, wind, opleiding en onderzoek ziekenhuis en zal doorgaan tot het museum en die zullen worden samengevoegd met de oude nostalgie tram. nostalgie tramlijn tussen de omvang van het project zal worden geregeld in het museum-Zerdalilik verwijderen uit het begin en zal vernieuwd rally's.

Het railsysteem zal de stad omringen
Antalya 3. Stage Rail System project en naar het centrum van de stad, gelegen ten noorden van Varsak regio en ten westen van het busstation, University Hospital, University Campus, Gerechtsgebouw, de toegang tot de passagiers in belangrijke gebieden zoals opleiding en onderzoek ziekenhuis zal worden verstrekt. 1. Etap Meydan-Kepezaltı en 2. 3 moet worden geïntegreerd met de lijnen van Etap Meydan-Airport-Aksu. Met het Stage Rail System Project wordt een ring om Antalya gebouwd. In Antalya zal de totale lengte van het spoorwegsysteem 55-kilometer bereiken. Er waren systemen gepland om passagiers en voertuigen aan elkaar over te dragen.

De waarde van Kepez zal toenemen
3 dat het stadsvervoer zal ontspannen. Het Phase Rail System-project zal de waarde van de regio's op zijn route verhogen. Een groot deel van de lijn passeert de grenzen van het district Kepez. Terwijl de waarde van de woningen en de werkplekken op de plaatsen waar de lijn passeert, zullen de buurten in het district Kepez ook een aanzienlijke waarde krijgen.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.