Stad zonder auto's in AnkaraHet is een programma dat is uitgevoerd door het Europees Parlement sinds 2002, dat tot doel heeft de volksgezondheid en de kwaliteit van het leven in Europa te verbeteren en de mobiliteit en het stadsleven te beïnvloeden en te verbeteren.

In 2018 wordt 16-22 gelijktijdig gehouden in 51 stad en provincie in het 2.623-land tussen septemberdatums tegelijkertijd.

Lanıy Europese mobiliteitsweek lilik wordt in veel steden in Europa en de wereld gevierd via 16-22 september om duurzame vervoersalternatieven te promoten. Het doel van het evenement, dat in 2018 zal worden gevierd met het thema van Bisiklet Diversify en Doorgaan X, is mensen aan te moedigen tot openbaar vervoer en fietsen, wat economische, gezonde en duurzame manieren van transport zijn. Het programma wordt georganiseerd door de Unie delegatie van de Europese naar Turkije en de Unie van gemeenten van Turkije. Alle activiteiten die in Ankara worden gehouden, worden georganiseerd door de algemene directie EGO van de Metropolitan Municipality in Ankara.

Directoraat-Generaal van EGO en Turkije programma gepland door de Unie van Gemeenten

De European Mobility Week-evenementen worden voor het eerst gevierd in Ankara.

Bahcelievler 7. Street View (Ashkhabad Street) on September 22 10.00 uur - tijdelijk sluiten in het verkeer tussen de uren van 15.00 al is het alleen is de bedoeling om een ​​speciale fietsers en voetgangers te maken. European Mobility Week gebeurtenissen uur 10.00 de Rode Halve Maan in fietsvriendelijke bus protocol van de bus met de toonaangevende protocol en wielerevenement die zal beginnen zetten het apparaat in de voorkant van de bus met de fiets en zal gaan in optocht te zijn achter de fietsers.

De route van de stoet is als volgt;

Gazi Mustafa Kemal Boulevard Mall in de voorkant van de Rode Halve Maan, de Anatolische Square, Dögol Street, Azerbeidzjan Avenue, Ashkhabad Street (7. Street) Na de route Garden 7. Na de gesprekken worden bereikt en de straat wordt een grote fietstocht door de tuin 7. Hij zal op straat beginnen.

Op straat zijn er fietsers en jeugdgroepen met skateboards en skates, sportclubs voor kinderen en straatartiesten. Activiteiten die op straat worden uitgevoerd, zijn als volgt; De snelste en langzaamste fietssport, fietstraining, uitvoeringen van straatartiesten.

Dit programma Ankara Metropolitan Municipality EGO General Manager Balamir Gündogdu EGO plaatsvervangend directeur-generaal Ismail Ozdemir, de Europese Unie op het hoogste niveau, die de EU-ambassadeur aan Turkije in Turkije Christian Berger, andere landen, ambassadeurs, EU onderminister van Buitenlandse Zaken verantwoordelijk voor de Faruk voorzitterschap Kaymakçı, Turkije secretaris-generaal van de Vereniging van Gemeenten Hayrettin Gungor en Turkije wielerbond ambtenaren zal de vergadering bij te wonen en deel te nemen aan de processie te beginnen bij de Rode Halve maan.

EVENT-PROGRAMMA

Tijd: 22 september 2018 zaterdag

Locatie: voorzijde van winkelcentrum Red Crescent

Programma:
09: 30 Verzameling van het protocol door Guvenpark pool

10: 00 De bus met fietssteun bevindt zich tegenover het winkelcentrum Kızılay,
neem de bus en handel op de stoet

10: 20 Kortejin Kızılay-winkelcentrum, GMK Boulevard, Anadolu Square, Dögol Street, Azerbaijan Street
naar Ashkaabat Street (7, straat met tuin)

10: 30 Presentatietoespraak

Vertegenwoordiger van Cycling Federation
Neem rechtstreeks contact op met Murat

Secretaris-generaal van de Unie van gemeenten van Turkije
Voorbeeld: Hayrettin GÜNGÖR

EGO General Manager
Bekijk het volledige profiel van Balamir
Bekijk het volledige profiel van İsmail Yılmaz Het is gratis!

EU-ambassadeur
Christian BERGER

Voorzitter of vice-voorzitter van ABB
Assoc. Mustafa TUNA
Neem rechtstreeks contact op met Ali

Viceminister van Buitenlandse Zaken en EU-voorzitter, ambassadeur
Neem rechtstreeks contact op met Faruk

11: 15 met Garden met 7-protocol. Start fietstocht op straat

12: 00-protocol souvenirsfotoshoot

12: 15 - 15: 00 snelste fietscompetitie, langzaamste fietstocht, fietstraining, oriëntatieloop
Onderwijs, kinderactiviteiten en andere activiteiten

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.