De snelweg Ankara-Niğde wordt geopend bij 2020Vervoer en Infrastructuur Minister M. Cahit Turhan, bestaande uit een totaal 330 kilometer Ankara-Nigde snelweg die het einde van het jaar 2022 de bouwperiode Projesi`N te voorspellen, maar het werd gemeld dat het verhogen van de capaciteit van de aannemer de nodige maatregelen te project nemen wil in dienst te nemen gedurende het jaar 2020.

Turhan, zei in een verklaring na het onderzoek op het Ankara-Nigde snelweg bouw, heeft Ankara-Pozantı snelweg zei dat de audit door te kijken over de werkzaamheden op het terrein van het Ankara-Nigde sector uitgevoerd.

Ankara-Pozantı snelweg, een van de belangrijkste sectoren die Ankara-Nigde secties, te beginnen bij de Agility van deze manier van Turkije Turhan zei dat vormt de laatste schakel in de uitbreiding van het wegennet aan de zuidelijke grens, Ankara-Nigde snelweg build-operate-overdracht ( BOT-methode is gebouwd.

Turhan zei dat het project zal worden overgedragen aan de administratie na de voltooiing van de bouw- en exploitatieperiode.

Of Ons project bestaat uit in totaal 275-kilometers, waarvan de hoofdweglengte 55-kilometers is en de lengte van de verbindingswegen 330-kilometers. Het project kost ongeveer 1,5 miljard euro. In het jaar 2022 het einde van de bouwperiode, de aannemer van het project was voorspelbaar, maar noodzakelijke maatregelen, het vergroten van de capaciteit om voorzorgsmaatregelen project heeft als doel om diensten te nemen in 2020 nemen. Het project, uitgaande van de buurlanden in onze Europese grenzen, die de zuidelijke grens snelweg normen zal dienen vormt het laatste deel van het project. In dit opzicht zal het een belangrijke rol spelen in het wegvervoer

Project 5 viaduct, 77 viaduct, 12 knooppunten, 451 rechthoekige duikers, 34 brug, 2 onderhoud business center, 5 snelweg servicefaciliteiten park, Turhan gezegd dat bestaat uit 5 service gebied, het project is afgerond, dat de tol op 11 kantoorruimte, passagiers met 2 aankoop kantoor en de bestuurder werd gezegd meer comfortabel en veilig transport diensten die worden aangeboden te zijn.

Turhan, als ze klaar zijn deze route tussen Adana en Ankara, en merkt op dat de huidige route van ongeveer 30 kilometer korter, "te zijn op de snelweg standaard road trip dus wachten, zal niet stoppen en doorgaan. Vervoersdienst zal worden verstrekt onder continu huidige omstandigheden. Dit betekent economie, tijdwinst en veilige transportservice Bu

Meden werkt aan transportprojecten zonder verlies "

Turhan verklaarde dat de werken in transportprojecten onverminderd doorgingen en dat BOT-projecten hier een belangrijk deel van uitmaken.

BOT-projecten beginnen ligt in Istanbul New Airport 29 zal dienst te treden in oktober herinneren Turhan, meldde dat de Dardanellen passage ook in het bezit van de snelweg Malkara-Gelibolu-Lapseki in de voortzetting van de bouw.

Istanbul en Izmir en Highway, Noord-snelweg Marmara, Izmir-Çandarlı Turhan een beschrijving van de lopende werkzaamheden in het kader van de BOT-model in de snelweg, het land 350 procent van de algemene gehouden op 30 miljard pond aan investeringen transport werd gesteld dat de activiteiten onder het BOT-model uitgevoerd te creëren.

Turhan, Turkije wordt nu benadrukt dat de zelf-financiering van economische geloofwaardigheid te komen gebruik maken van de BOT-model in het transport projecten met de voordelen die zij zullen inschrijven in het nieuwe BOT-projecten van de toekomst en belangrijke projecten zei dat ze zou doen met deze methode.

Ze benadrukten dat ze hun investeringen zullen voortzetten door gebruik te maken van de openbare financiën en de kredieten op andere gebieden te evalueren.

"In de afgelopen dagen, een aantal externe aanvallen op ons land, vooral de onderdelen van de investeringen door het creëren van een negatieve perceptie van het publiek, kan worden in enkele uitspraken gehoord wijzen op vertraagde en zelfs te stoppen. Ik wil er met name op wijzen dat er geen echte aspecten van zijn. Onze belangrijkste regel is om ervoor te zorgen dat ons investeringsbudget effectief en efficiënt is, op tijd en op tijd en om prioriteiten te stellen. Daarna zullen we onze investeringen binnen deze schalen voortzetten. Nog beter, zorgen voor meer nuttige diensten, voor te bereiden op de toekomst van ons land, naar de positie op de toekomst van de hedendaagse beschaving niveau te komen is het belangrijkste doelwit van het gehele transport gemeenschap. "

Ankara-Nigde aanleg van snelwegen in 4 duizend 212 medewerkers, duizend 490 machine Turhan uiten dienen, het bedanken van de die hebben bijgedragen aan het project, het werk dat in deze omstandigheden, worden gezegd dat zweet bevorderlijk is voor aanzienlijke uitbreiding in de toekomst van het land zou zijn.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.