Een bezoek van Denizli aan de OIZAK Partij Denizli adjunct Ahmet Yildiz, Denizli Denizli bezoek onze onlangs geopende private OSB OSB Regionale Directie van Technical College en ontvangen informatie over onze nieuwe projecten.

Denizli adjunct Ahmet Yildiz, de AK Partij Provinciaal voorzitter van Denizli OSB raad Vice-voorzitter Onze Necip Scion, Denizli OSB Board voorzitter M. Abdul Qadir Uslu, Denizli OSB bestuurslid Onze Osman Ugurlu, Speciale Denizli OSB Technical College Onze manager deed Felicity Dumlu en begroette ons Regionaal Bureau personeel .

Tijdens de bijeenkomst werden we geïnformeerd over de Technische Hogeschool die ons Regionaal Directoraat had geprivatiseerd. Dan heeft onze Organized Industrial Zone Directoraat dit jaar training Vocational Training Center, Staatsspoorwegen het kader van het protocol met project gestart Logistics Center begonnen, type A Douaneloods Project, presenteerde informatie over het transport project van het werken met spoorwegen en andere infrastructurele projecten.

Denizli altijd benadrukt dat hij het project in Denizli Organized Industrial Zone adjunct Ahmet Yildiz zou steunen, "Denizli en ons land ik zou willen bedanken namens de projecten die je hebt gestart. De Denizli-industrie en dus namens ons land zullen uw steun zijn bij elk project

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.