Agora-Kadifekale-kabelbaanproject levert Life Water aan Izmir-toerismeHet toeristisch potentieel van toeristisch toerisme in Izmir, waarbij het belang van Yaşar University Faculty Member Archeologist Prof. Dr. Recep Meriç herinnerde aan het geplande kabelbaanproject van Agora naar Kadifekale.

De recente stijgingen van de wisselkoersen hebben nogmaals het belang aangetoond van toeristische inputs. Het toeristisch potentieel van hoogwaardig toerisme in Izmir, wijzend op het belang van het faculteitslid van de archeoloog Prof. Yaşar University. Dr. Recep Meriç herinnerde aan het geplande kabelbaanproject van Agora naar Kadifekale. Evalueren wat het project met de stad kan doen als het project klaar is. Dr. Het is erg belangrijk om toerisme te evalueren en te diversifiëren in een tijd van economische problemen. Het Agora-Kadifekale kabelbaanproject kan een zeer populair project zijn voor cruisetoerisme

MOET DE PARTNER VERPLAATSEN

Onder verwijzing naar het belang van het toerisme in termen van Kadifekale archeoloog Prof. Dr. Recep Meriç, "Izmir Metropolitan Municipality verkregen een goede evaluatie van de stedelijke transformatie die in het gebied van toerisme in de ruimte Kadifekale van groot belang begon. Echter, in verband met de opening van Pagosa genaamd Kadifekale milieu in de oudheid, was getuige van de historische gebeurtenis was het stadion en 20 duizend blootleggen van het oude theater, residentiële gebouwen van de Ottomaanse periode in vele religieuze gebouwen en baden, fonteinen, de bescherming van water instanties, zoals de fontein en de restauratie onder andere belangrijke projecten worden gedaan. Echter, vanwege de smalle wegen om deze waarden te bereiken in deze buurt gelegen op de hellingen van Kadifekale soms niet mogelijk zijn, "zei hij.

MOET COMMUNALEN

Alvorens het project uit te voeren, waaraan moet worden samengewerkt met de wetenschappelijke instellingen. Dr. Recep Meriç, erece Dit probleem, Basmane, Agora, Kemeralti wordt bepaald door de experts op de route, het voorzitterschap van het ministerie van Cultuur en Toerisme van de Raad voor het behoud van het culturele erfgoed kan worden goedgekeurd. Op dit moment is het kabelbaanproject naar Kadifekale, dat ook deel uitmaakt van de projecten van de İzmir Metropolitan Municipality, van groot belang. Als de constructie van de kabelbaan op een zeer participatieve manier wordt besproken door het ministerie van Cultuur en Toerisme, lokale overheden, universiteiten en niet-gouvernementele organisaties, kan een veel beter en nauwkeuriger project worden gecreëerd. Een dergelijk project verbindt een zeer groot toeristisch centrum zoals Kemeraltı met Kadifekale en brengt mensen uit de haven naar Kadifekale zonder een voertuig te gebruiken.

ALTERNATIEVE OPLOSSINGEN

Als we de technische oplossingen van het kabelbaanproject aanroeren, kunnen alternatieve oplossingen worden besproken. Dr. Als het technisch niet mogelijk is om het project uit te voeren of als de bevoegde commissies dit niet toestaan, kunnen escalerende trappen worden aangepast met het terrassysteem. Verder zou het goed zijn als dit project een motorvoertuigroute zou zijn die gepland was voor Kadifekale na Yeşildere. In Kadifekale zal een laddersysteem dat door mensen kan worden gebruikt en roltrappen op zeer steile plaatsen, evenals de nodige infrastructuureenheden zoals terrassen, cafés en restaurants zeer nuttig zijn. Het feit dat archeologiemusea deel uitmaken van dit geïntegreerde project, zal een nieuw gezicht geven aan de cultuur en het toerisme in Izmir en de inkomsten uit het toerisme verhogen.

VERBONDEN MET KONAK TUNNELS

Opgraving Hoofd van Smyrna Ancient City Assoc. Dr. Akın Ersoy zei ook dat het het project ondersteunt. Ersoy, "Yesildere'dan Kadifekale'ye weg te doen, verbonden met de tunnels van de Konak-bus stopt drukke toeristische bussen kunnen voorkomen dat de stad wordt gepakt," zei hij.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.