Eerste dag van de scholen in Adana Openbaar vervoer voor studenten en oudersAdana Metropolitan Municipality biedt gratis openbaar vervoer aan studenten en ouders om de intensiteit van het stadsverkeer te verminderen op de eerste dag van opening van de scholen. Over 500 17 zal op maandag maandag worden gehouden. Adana Metropolitan Municipality bussen en metro zullen gedurende de dag kosteloos studenten en ouders vervoeren.

De gemeenteraad van Adana heeft unaniem ingestemd met het voorstel van president Hüseyin Sözlü op de laatste dag van augustus en bood aan om op de eerste dag van de school gratis diensten te bieden aan de studenten en hun ouders. Dienovereenkomstig zal de Metropolitan Municipality Transportation Department maandag in 17 scholen openen en wordt aangekondigd dat het gratis diensten zal verstrekken aan gemeentelijke bussen en metro's.

Aan de andere kant zal het openbaar vervoer op dezelfde dag worden overgeschakeld naar de winterdienstregeling, de dichtheid van de zomerbuspassagiers aan het einde van de zomerbus, rekening houdend met de toename van het aantal bussen en de gerapporteerde metroninine.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.