Adana Hoofdtransportplan moet worden voorbereidChamber of Civil Engineers Adana Branch President Zacharia Turanbayburt, de onregelmatigheid van het openbaar vervoer, smalle straatjes, gebroken wegen, en merkt op dat de invloed van het verkeer stedelijke infrastructuur werk negatief voor het eiland "Transport Master Plan" heeft aangekondigd dat het moet worden voorbereid.

Turanbayburt, op een persconferentie, vandaag met een snelle en ongeplande verstedelijking in Adana van het proces, benadrukt dat het zeer problematisch in een stad transport en verkeer. Turanbayburt, zoals altijd met de opening van de scholen is te zien dat zelfs het probleem van het verkeer nadert regenachtige dagen zou het ondraaglijk verduren zeiden dat ze weten uit de ervaring van voorgaande jaren.

De onregelmatigheid van het openbaar vervoer, smalle straatjes, parkeerterreinen of commercieel rendement trottoir, prachtige parken aan de komst van de voertuigen, de wegen veranderd in acrobatiek van lopen, verwarring vormen stop locaties, infrastructuur, gebroken wegen, gebrek aan stedelijke transformatie en oplossing inspanningen om deze onregelmatigheden in de plot enige toename van de dichtheid te brengen als gevolg van de problemen van het stedelijk leven een bal van uitdrukken Turanbayburt is geworden, zei hij:
Tedir De voortdurende vooruitgang van al deze problemen suggereert dat meer dan eenvoudige technische oplossingen nodig zijn om het transport te verbeteren. Om het juiste vervoersbeleid voor de structuur en het voordeel van Adana vast te stellen, is het in de eerste plaats nodig om niet-populistische, oogverblindende werken uit te voeren die op de behoefte zijn gericht, zoals bij het oplossen van alle problemen. We benadrukken dit, omdat we helaas niet genoeg studies zien over de oplossing van het stadsverkeer in Adana. Een paar goede regelingen voldoen nog lang niet aan de vereisten

Turanbayburt, die ook oplossingen biedt voor het verkeersprobleem, moet het Bay Transportation Master Plan voorbereiden "voor Adana. Het vervoer van het masterplan moet worden uitgevoerd in harmonie, coördinatie en coördinatie met het lay-outplan, het masterplan, het ontwijkingsplan en de bestemmingsplannen voor uitvoering. In het planningsproces moeten verbeteringen worden aangebracht in de problematische verkeersstroom van Adana met eenvoudige en technisch geschikte oplossingen in het kader van verkeerskunde.

Het gemotoriseerde verkeer, stedelijke centra, aandacht moet worden vermeden app die de Turanbayburt uitnodigt, "om de dichtheid van de voertuigen op de wegen om de stad van onze beperkte pathway toegankelijkheid gebruiken in de richting van efficiënt, terwijl in het voertuig, moeten we de intensiteit passagier te verhogen verminderen. De planning van beperkte weginfrastructuur voor menselijke mobiliteit in plaats van voertuigmobiliteit zal het efficiënte gebruik van bestaande wegen in de richting van human mobility hareket mogelijk maken.

Benadrukkend dat het openbaar vervoer te vervroegen Turanbayburt, de integratie van het openbaar vervoer modes "single ticket" oplossingen voor de uitvoering moeten worden opgesteld waarin staat, "moet vrij zijn van volledige centrum van de stad zijn. Mini bus moet worden bediend in overeenstemming met de fysieke omstandigheden in de muur van de stad, moet het openbaar vervoer naar de staatssteun worden gebracht is niet in concurrentie met elkaar. Investeringsinvesteringen moeten gericht zijn op openbaar vervoer en er moet een gemeenschapseducatieproces worden gestart om voertuigen voor openbaar vervoer te gebruiken. Bovendien moeten scholen trainingen volgen om het openbaar vervoer Ayrıca te stimuleren.

Lichter Street, Ali Münif YEGENAGA, Grote Klok omgeving en gebieden, zoals Tepebag grafheuvel omgeving, "is voor mensen die de stad" van het voertuig met het verstand gezuiverd, Turanbayburt die je nodig hebt om een ​​voetganger zone "in de voorkant van de bezetting op de stoep van de auto en ambachtelijke materialen moeten worden doorgegeven worden. Het nieuwe gebied zal worden opengesteld voor nederzetting in overeenstemming met de ruimtelijke ordening criteria straten, lanen, boulevards, medianen en trottoirs moeten breed worden gehouden en fietspaden moet ook worden overwogen. Light rail moeten worden herzien met extra routes, met name universiteiten, ziekenhuizen, het busstation, de luchthaven en zakelijke centra in de regio's waar het project moet worden opgenomen. Vervoer van wijken naar lightrail moet worden vergemakkelijkt

Metropolitan en district lokale managers, Verkeer Branch van het stadsvervoer en om dringende maatregelen om het verkeer probleem op te lossen, wat wijst op een werk van lange adem dat ze uitgenodigd om Turanbayburt spelen te nemen, "Opgemerkt moet worden dat het probleem maar echt gepland, indien gewenst op te lossen, programmatische, wetenschappelijke en technische weg zal worden opgelost als hij in de demonstratie werkt, göster zei hij.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.