Burgemeester Kocaoğlu: ben. We kunnen ons probleem niet in İZBAN Koca vertellentvden de live-uitzending gast van Izmir Metropolitan burgemeester Aziz Kocaoglu, de stad net als hij wilde een congrescentrum als Fair Izmir te bouwen en met de vermelding dat de middelen voor te bereiden op deze investering, "niet willen geld, ik wil niet dat stempel. Ik heb moeite om je toestemming te krijgen. Maar dat doet het niet. Ze belemmeren echter niet onze wens om zaken te doen. Omdat ik nooit een gemakkelijke baan heb gehad. Ik Şerbetliy. Ik hou van het harde werk; Ik wil niet naar beneden te brengen me, "zei hij.

Izmir Metropolitan Municipality Burgemeester Aziz Kocaoglu, dit jaar hield 87.si de Izmir International Fair, zonder de essentie te verliezen van het bijhouden van de verandering, elk voorbijgaand jaar blijft nog groeien, zei hij. Burgemeester Kocaoğlu zei, ve Het is geen gemakkelijke taak om de İEF te bekeren en het aantrekkingscentrum terug te brengen. We aten de yoghurt. We gingen verder op de routekaart en besloten dat we geen fouten zouden maken. Het ontwikkelen en onderhouden ervan en het opzetten van een internationale vakbeurs is behoorlijk moeilijk. De metropoolregio Izmir heeft een grote bijdrage aan dit succes geleverd

Burgemeester Kocaoğlu, die te gast is bij het programma "Fair Talks du gepresenteerd door de journalist Mehlika Türkmenoğlu Gökmen op tvDen, is de gast van 87. Hij legde belangrijke verklaringen af ​​over veel kwesties van EFF tot politiek. In zijn toespraak zei hij: UM 3 is de term burgemeester. Een lange serviceperiode. Heb je een leertijd, gezellen, meesters? Alık Nog een Kocaoğlu zei: "Er bestaat niet zoiets. Elke dag leren we iets nieuws; elke dag zijn we haar in de leer.

We kunnen ons probleem in İZBAN niet verklaren
Tijdens zijn presidentschap, geen toestemming gegeven, omdat sommige projecten Aziz Kocaoglu Verwijzend ze kon nauwelijks gerealiseerd, economische Izmir Metropolitan deden al het werk dat genoeg van de gemeente van de macht projecten in verschillende vakken, terwijl in de verkiezingen vooravond zegt dat zij moeilijkheden ondervonden bij de uitvoering.

In het bijzonder is 10 al jaren geleden begonnen met het verlenen van service in İZBAN en wees erop dat het aantal passagiers niet zo veel kon worden verhoogd als gewenst. "Burgemeester Kocaoğlu zei:" Er zijn bepaalde problemen in onze projecten samen. Wij kunnen u bijvoorbeeld al jarenlang ons probleem inİZBAN niet vertellen. IZBAN's potentieel is 700 duizend mensen per dag, maar we dragen 300 - 350 duizend mensen per dag. Omdat signalering primitief is. Het is de taak van TCDD om dit te doen. Forenzentreinen worden van de lijn gehaald, goederentreinen worden de nacht in gehaald. Zowel wij als TCDD hebben het geld van de wereld uitgegeven voor dit project. Als we duizend passagiers 700 kunnen vervoeren, wordt Izmir opgelucht en kunnen we de schulden betalen.

Als de schulden voorbij zijn, zullen we continu nieuwe investeringen financieren. Is alles gedaan in een dergelijk project, maar zou het jaar 10 verwacht worden voor een signalering? Onze metro is momenteel 21-kilometers, we dragen 375 duizend mensen per dag. Maar we kunnen in 136 kilometers geen passagiers naar de metro in Izaba vervoeren. Als de signalering verandert, zullen we meer treinen inzetten en de 450 - 500 zal hier naartoe lopen.

Geldstempels willen alleen toestemming
Turkey open voor de bevolking die het meest belastingbetaler zijn ze provinciaal, maar de centrale overheid drukten ze konden het niet eens genoeg Burgemeester Kocaoglu, konden ze een soort voor quarantaine en pieren Mavişehir niet toe, ondanks het kopen van nieuwe veerboten uitgedrukt niet in staat om te profiteren van de Golf genoeg.

Izmir Metropolitan Municipality Burgemeester herinnerde eraan dat ze middelen toewijzen om de stad te laten groeien met congrestoerisme en zijn toespraak als volgt voortzet: Büyük Wegens goede bedoelingen kwam onze minister van Cultuur en Toerisme zonder enige twijfel; We zitten. We hadden een bijeenkomst bij de Kamer van Koophandel. We hebben aangegeven dat er een congrescentrum nodig is. Dan heeft Izmir geen congrescentrum nodig. We zullen het congrestoerisme in Istanbul uitbreiden, 'legde hij uit.

Maar mijn project is klaar, maar er is een obstakel. Ik eis dat het obstakel wordt overwonnen; geen geld eisen. Maakt een congrescentrum in Istanbul of 10. Met de kracht van de gemeente wil ik het congrescentrum net zo maken als ik de beurs Izmir heb gedaan en de stad uitbreiden met congrestoerisme. Mijn meest natuurlijke recht. Ik wil geen geld, geen postzegels. Ik maak mijn bron. Ik heb moeite om je toestemming te krijgen. Maar dat doet het niet. Ze belemmeren echter niet onze wens om zaken te doen. Omdat ik nooit een gemakkelijke baan heb gehad. Ik Şerbetliy. Ik hou van het harde werk; Ik stoor mijn moraal niet.

Ik zal mijn familie, mijn vrienden en de mensen van Izmir vragen.
Burgemeester Kocaoğlu zei, oprechte steun voor de vraag of hij zal rennen voor lokale verkiezingen, veren: "Ik zal voor mijn partij werken, zelfs als ik geen kandidaat ben of niet. Ik ben niet duidelijk over kandidatuur; Ik kom en kijk, ik kijk. We zitten in een erg druk schema. Ik ga mijn ouders na de kermis ontmoeten en hun mening horen. De mening van mijn vrienden is erg belangrijk. Het belangrijkste is de mening van onze inwoners van Izmir. Van tijd tot tijd voeren we opiniepeilingen uit over service en tevredenheid. Wat is daar aan de hand? Ik leg het onderzoek helemaal niet uit, dan blijft de waarde van het onderzoek niet bestaan, "zei hij.

CHP zou het model "Izmir model" moeten nemen
In geen geval zal er iemand gaan en, Wil je mij een kandidaat maken? S President Kocaoğlu onderstreepte, yap ik vroeg het niet, ik vroeg het niet! Ik kijk niet naar die dingen. Ik keek niet naar 2009; Ik keek niet naar 2014. In 2009 moest ik maanden voor de verkiezingen een schriftelijke verklaring afleggen aan 6. 2014'de heeft ook de hand van onze president Binali Yildirim 15 enkele minuten nadat ik ben heengegaan en een sollicitant geworden. Die dag, omdat het hoort te zijn. 1 In oktober zal ik alleen een speciale verklaring afleggen aan de pers. Ik ga geen enorme verklaring afleggen. Het andere soort verandert in een show, Ö zei hij.

Sprekend over de vraag naar verandering in de Republikeinse Volkspartij, vervolgde de burgemeester van Izmir Metropolitan Municipality zijn woorden:
Im Ja, er is behoefte aan verandering en ik heb het openlijk in drie zinnen gezegd. Ik maakte een tweede verklaring met wat meer detail toen ze drie zinnen op zich nam.

Er zijn mensen die zeggen dat ik Muharrem Ince steun. Ze personaliseren het werk. Deze dingen zijn niet persoonlijk. Heb ik een wijzigingsverzoek? Ja. Het is misschien niet van jou. Dit gaat absoluut niet over de persoon.

Ik sprak vele malen met de heer Kılıçdaroğlu over de noodzaak van een routekaart die een radicale oplossing zal bieden voor de problemen van buitenlands beleid, economie en terreur. Zolang deze routekaart niet is gemaakt, heb ik de regeringspartij zojuist bekritiseerd en gezegd dat deze niet kon worden bereikt. Ik ga een DI opzetten binnen de vice-voorzitters en ik heb het gedeeld met een paar mensen die me niet verkeerd zullen begrijpen.

15 jaar geleden werd ik burgemeester van de gemeente Izmir Metropolitan. Ik heb een model ontwikkeld. Landbouw, industrie, diensten, toerisme, haven; het heeft alles. Ik heb de stad hier gebracht. Ik heb projecten geproduceerd om het inkomen van de burger met een duurzame ontwikkeling te verhogen. Ik wil dat ze een feestje houdt. Hier is een voorbeeld. Kom en zie!

We hebben 5 bindend boek gemaakt over het Izmir-model. Bijvoorbeeld, 400 miljoen pond door geld uit te geven, hebben we het eerlijke Izmir gemaakt. Vandaag is het niet mogelijk om 1 miljard lira's te maken. Er is geen dergelijk expositiecentrum in Turkije. Kom ze zien, begrijp het, vertel het aan organisaties. Maar helaas ... In de afgelopen jaren heb ik 3-boeken naar alle parlementariërs gestuurd. Betreffende de strategische ontwikkelingsprojecten in de regio. Er was geen enkele terugkeer van onze partij. Maar Oktay Vural had bijvoorbeeld gebeld, hij had de studie bestudeerd en hem bedankt

Geen Egom
Burgemeester Kocaoğlu zei dat hij een van de mensen was, dat zijn leven voorbij was en dat hij nooit van zijn werk was weggelopen, olduğun ik hou van mensen. Ik heb nog nooit een ego gehad. Mijn vader was zo; hij liep altijd vooruit. Ze noemden hem 'Steile wandel, grote broer'. "Volwassen spike stopt zichzelf," zou hij antwoorden. Iedereen kan me bereiken. Hij kan elk woord zeggen. Oplossingsgericht werken, maak geen onderscheid, niemand, taal, religie, sekte, politieke partij, regio, stad, stad, niet om toe te wijzen, je ziet ze gewoon, "zei hij.

Ik blijf niet aan iemands staart hangen
Niemand is die kerel, Adamcar doet de politiek, de algemene situatie van het land en ze weten vredesopbouw factoren bij elke gelegenheid het belang van het uiten delen met de burgers ze dachten Izmir Metropolitan burgemeester zei: "Ik doe wat ik Towards weten. Maar ik zal begrijpen als ik verkeerd was. Ik discrimineer niet. Zijn ik, ga dan naar de staart iedereen geplakt. Niet tot vandaag. Ik heb geen team of zo. Steun me als ik het goed doe. Als ik ongelijk heb, doe het dan niet.

Elk mens is kostbaar; Het is bijzonder. 'Ik kan niet anders dan mijn burgemeester doen' is egodur, een golf van zelfvertrouwen. Ik heb nog niet besloten. Niemand leert het huis van de burgemeester in het huis van zijn vader. Dit maakt mensen met een bepaalde ervaring, die bereid zijn om te werken en die geen dromer zijn. Ze moeten ook specifieke persoonlijkheidskenmerken hebben. Zelfs als ik een kandidaat ben of een kandidaat ben, ga ik voor mijn feest werken, zelfs als het een voorverkiezing is of niet.

Izmir is niet het kasteel van CHP
WKK is niet een bastion van Izmir, zei dat de kandidaat voor het burgemeesterschap in de lokale verkiezingen is van groot belang Burgemeester Kocaoglu, na de verkiezingen CHP 24 juni met betrekking tot de beschuldigingen dat naar de stembus gaan als gevolg van de pijn ze wonen, "Partij leden CHP kritiek, wreedheden maar Krijgt ochtendspel. Party dressuur vereist het. Specifieke criteria moeten in overweging worden genomen bij het bepalen van burgerkandidaten. Geen enkele plaats is een achtertuin.

Izmir Castle of the CHP is helemaal niet. Ja, de CHP is sterk in Izmir. Iedereen heeft het recht en de vrijheid om kandidaat te zijn. Of het nu een lid, een afgevaardigde of een hoofdkantoor is; degenen die ervoor kiezen om nauwgezet te zijn. Het is misschien niet verloren, maar je bent zwak. Het belangrijkste is om succesvol te winnen. Goed voor alle kandidaten; Ik wens ze allemaal succes. Alle dingen om vrijwillig te zijn, haar.

Rechtopstaande houding tegen manipulatie
Aan het eind van het programma, "? Je belangrijkste taak dat ik mijn handtekening Welke gooide" bij het beantwoorden van de vraag als burgemeester Aziz Kocaoglu, zei: "De dingen die ik doen voor al mijn dierbare. Milieu-investeringen, het spoor investeringen, nieuwe schepen, riolering, wegen, kanalen, water .. onteigening van 4 duizend woningen in Kadifekale Inciralti Urban Forest, Wildlife Park, Ahmed Adnan Saygun Art Center, zus -Ağabey broer Project, Milk Lamb , steun voor de landbouw ..

En natuurlijk de Golf .. Vandaag zijn ze komen, maar het ruikt zo op het evenement, zoals arsenicum in 2008 .. huidige situatie met de gebruikelijke kleur die ik begonnen met de Golf van plicht, in het midden van labresultaten .. We maakten een grote investering om onze Golf te beschermen. We blijven doen. We overschrijdt ook de Uckuyular probleem. We voltooiden het project, gaan we nu de aanbesteding voor de bouw. Deze dingen beginnen aan de vooravond van verkiezingen. Ze kunnen morgen andere dingen hebben.

Maar we zijn oprecht, te goeder trouw, om allerlei problemen te overwinnen, en we proberen hard om te overwinnen. We hebben al jaren niet gelogen tegen iemand in 15. Ik hou van mijn land, mijn stad, mijn mensen. Ik ben blij om behulpzaam te zijn. Als ik 6 maanden wijs, kan ik niet wijzen en geven mijn landgenoten ook autoriteit, ik zal 5 jaar werken. Ik zou willen dat mijn medeburgers van Izmir niet tegen het waarnemingsbeheer, manipulaties en opstaan ​​en zo veel vechten als ik. İzmir

Hogesnelheidstrein NieuwsGratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:
20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.