President Şahin: Yap 4 We hebben 400 kilometerstandpad per maand Başkan gemaaktZihni Şahin, burgemeester van de Samsun Metropolitan Municipality, gaf informatie over wegwerkzaamheden. President Zihni Sahin zei dat de wegwerkzaamheden in de 4-mijl nieuwe weg in de 400-maand worden voortgezet, terwijl de weg van beton, BSK en oppervlaktebekleding verder ging.

Samsun Metropolitan Municipality Burgemeester geest Sahin, "samen met een wet uitgevaardigd in het jaar 2014 grenzen van grootstedelijke gemeenten, onze nieuwe missie verlengd Metropolitan Municipality als provinciale en territoriale grenzen gezag kregen. Ons 4000 km wegennet is rond de 1000 km geweest door ons nieuwe gebied van 5000 km nieuw wegennet te verbinden met de Speciale Provinciale Administratie. De bevolking die we bedienen is verhoogd met 2; name op de weg, water, riool, stroom revalidatie, namelijk onderwijs, gezondheid, sport, cultuur, toerisme, toegenomen diversiteit van onze diensten in vele gebieden, zoals sociale diensten. "Hij zei.

Samsun Metropolitan Municipality Burgemeester Zihni Sahin zei: yıl Vanaf het jaar 2014 waren er studies op de weg. Sinds 3 mei 2018-datum hebben we een zeer druk werkprogramma georganiseerd. We hebben dit programma geïmplementeerd in onze districten. Dit is een korte periode van 4 123 km van betonweg als gevolg van maanden intensief werk, en hebben hun weg 21,6 km BSK weg kilometer in totaal, inclusief 250,7 395,3 km wegdek materialen gemaakt. Ons doel is om meer te dienen, bij te dragen aan het menselijk leven en geef het comfort 2019 jaar sinds het einde van de weg door het invullen van al onze groep die ons servicenetwerk bijgewoond met een nominale aan het vervoer probleem in onze buurt te elimineren. We zullen ons doel bereiken met de toestemming van ALLAH Bu

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.