Kocaeli City Square parkeerterrein om het stadscentrum te ontspannenKocaeli Metropolitan Municipality werd georganiseerd door de outreach programma voor de voormalige gouverneur aan het City Center parkeerplaats. Programma van de Turkse Wereld Gemeenten Association (TDBB) en Kocaeli burgemeester İbrahim Karaosmanoğlu, de AK-partij MKYK leden en Kocaeli adjunct Emin Zeybek, de AK-partij Kocaeli adjunct Elia Sugar, Kocaeli Metropolitan Municipality secretaris-generaal Ilhan Bayram, de AK Partij Provinciaal voorzitter Abdullah Eryarsoy, de AK-partij Izmit District voorzitter Hasan Ayaz, niet-gouvernementele organisaties (NGO's) en vertegenwoordigers van milieu-winkeliers samengevoegd. President Karaosmanoğlu Spreken op het programma, burgers in de gehele jaar 1 de ondergrondse parkeergarage gratis kan worden gebruikt overdag, zei hij.

HET BELANG VAN PARKEREN
President Karaosmanoğlu herinnerde eraan dat zij ongeveer een maand geleden een inleidend programma voor Kent Square hadden uitgevoerd. Dı Degenen die in het verleden paarden en kamelen ruilden, gingen naar de karavanserai waar ze hun dieren zouden neerzetten. Nu hebben we auto's met ontwikkeltechnologie en we zijn op zoek naar plaatsen om ze te positioneren. Hier is het belang van onze parkeerplaats toeneemt. Naarmate het welvaartsniveau in ons land en onze provincie toeneemt, neemt het aantal voertuigen toe. We zijn constant alleen 'Is er genoeg parkeergelegenheid?' We vragen. ''

PARKEERGARAGE VOOR SPECIALE SECTOR
'' We parkeerden onze voertuigen al voor de flatgebouwen. Het goedkoopste voertuig 50 begint bij duizend TL, prijzen zijn tot 500 duizend liras. Het is niet goed om de tools achter te laten die we zoveel geld geven op straat. Parkeren is nu onvermijdelijk in steden, waar we overal parkeerplaatsen vinden. Ik verwacht van de privésector dat ze een parkeerterrein opent. We zullen stimulansen hebben voor de particuliere sector om een ​​parkeerplaats te openen en we staan ​​klaar om als gemeente allerlei ondersteuning te bieden. De 250-voertuigcapaciteit zou beschikbaar zijn geweest als onze parkeergarage niet was geautomatiseerd, maar we hebben de voertuigcapaciteit met dit systeem verhoogd naar 357. ''

"GEEN OPLOSSING"
President Karaosmanoğlu, '' City Centre Parking ligt aan de rand van de stad. U kunt de parkeergarage betreden zonder het stadsverkeer te betreden en u kunt naar de hoofdweg gaan. Onze parkeerplaats 1 biedt overdag gratis service aan onze burgers, maar het vertrekt niet tot de ochtend. Als het gereedschap niet wordt gebruikt nadat de avonduren in rekening zijn gebracht. We doen hiervoor een studie. We zullen u zo snel mogelijk op de hoogte stellen. De kosten van 33 miljoen TL-parkeerplaatsen, milieumedewerkers en onze burgers om geluk te krijgen, X zei hij. Ibrahim Karaosmanoglu, burgemeester van de gemeente Kocaeli, volgde het gesprek en keek hoe het semi-automatische parkeersysteem op de parkeerplaats samen met de gasten werkte. Eindelijk, een bezoek aan de winkeliers in de omgeving, president Karaosmanoğlu, en wilde overvloedige banen en praatten met de burgers.

WAT IS SEMI AUTOMATISCH PARKEERSYSTEEM?
Semi-automatische parkeersystemen; Het zijn de systemen waarbij de gebruiker zijn voertuig direct op de pallet in het parkeersysteem plaatst en de hef- en scrollhandelingen automatisch worden uitgevoerd. Schuifplatforms op het ingangsniveau worden horizontaal verschoven en de parkeerplaatsen op het bovenste of onderste niveau worden verticaal naar het ingangsniveau gebracht.

DICHT BIJ AKÇARAY NEWCHANGE STREET
Het project, dat was ingericht als een ondergrondse parkeergarage, was een aantrekkelijke plaats voor chauffeurs met de nabijheid van de tramhalte Akçaray New Friday. Om een ​​ruim plein in de stad te creëren, maar ook om het parkeerprobleem van de regio op te lossen, zal het project de stad in staat stellen te ademen.

357 AUTO CAPACITEIT
Natuurlijke stenen zoals graniet en basalt worden gebruikt als de vloer van het plein. Verlichtingswerken werden ook uitgevoerd terwijl het sierpoel van het plein aan de gang was. De parkeergarage gebouwd in het voormalige kantoor van de gouverneur werkt met een semi-automatisch systeem. De parkeerplaats heeft 357-voertuigcapaciteit en heeft een 6 vierkante meter gebied van 600. De parkeerplaats wordt ook gereserveerd voor gehandicapten en elektrische auto's.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.