3 Duizend mensen en 9 experimenteren met echte vliegtuigen29 Op 2018 in oktober komt de nieuwe luchthaven van Istanbul, waar 's werelds grootste luchthavenvervoer plaatsvindt, tot een einde voor de voorbereidingen. Perfect voor een verhuizing operatie aangeeft dat zij dachten dat voor elk detail HDI Airport Exploitant van de Chief Executive Officer en General Manager H. Kadri Samsunlu: "In de 3 zal de operatie voorbereidingen van de grote studies uit te voeren binnen de volgende maand. In totaal gebruikt 9 duizend mensen en 10 echte vliegtuigen. We zullen getuige zijn van een zet die nog niet eerder is gedaan. Met deze ervaring en ervaring kunnen we dit de beste Turken maken

Istanbul New Airport staat klaar om het hart van de wereldluchtvaart te worden. Trainingen in het proces van Operational Readiness en Airport Transfer (ORAT), Operational Preparation en Airport Transportation in de luchtvaartsector genoemd, worden voortgezet.

orat'l over de nieuwste informatie-uitwisseling HDI Airport Exploitant van de Chief Executive Officer en General Manager H. Kadri Samsunlu, werk naar de luchthaven 29 oktober te openen in overeenstemming met alle snelheid plannen en programma's, waarin staat dat de aanhoudende; Yapılan De verhuizing naar Istanbul New Airport wordt het grootste luchthavenvervoer ooit ter wereld. Er is geen andere luchthaven in de wereld die is verplaatst naar 45 mijlen ver weg. We voeren onze werken sinds 2016 met grote zorgvuldigheid uit over het transportproces naar de nieuwe luchthaven. In de eerste fase hebben we aan de voorbereidingen voor de exploitatie van de luchtvaartmaatschappijen, waaronder Turkish Airlines, grondafhandelingsdiensten en andere belanghebbenden bereikt, we onze training we geven om te wennen aan de luchthaven voltooid. "Hij zei.

Turks team en buitenlandse consultants die voor 2-jaren werken!

General Manager Kadri Samsunlu verklaarde dat ze sinds november 2016 consultancy hebben ontvangen van Kopenhagen en Incheon Airport in het ORAT Project. ORAT-team met luchtvaartervaring; 8 consultant, 60 team van mensen en 100 operationele medewerkers zeiden dat de taak.

Samsunlu, de woorden verder als volgt: "Het wijzen van Turkije groeipotentieel en macht, zal er een overgang zal een nieuwe pagina in de geschiedenis van de luchthaven van de luchtvaart. We hebben al onze voorbereidingen getroffen voor de verhuizing naar de nieuwe luchthaven van Istanbul. Vooral in het eerste deel van ORAT hebben we een zeer aanzienlijke vooruitgang geboekt in de sectie Voorbereiding voor bediening. In de komende maand zullen we een geweldig experiment doen met 3. We werken aan onze 102-scenario's met verschillende onderwerpen en gebeurtenissen

De naamuitgifte van de Istanbul New Airport zal worden bepaald door de beslissingen die moeten worden genomen met de relevante autoriteiten met betrekking tot de onderzoekstudies uitgevoerd door de leden van de Raad van Bestuur over de hele wereld.

Duizenden, drieduizend en vijfduizend mensen zullen worden getest!

9 duizend passagiers, 18 vuilniszakken en 10 echte vliegtuigen!

Het ORAT-proces op Istanbul New Airport begon in 2016. Onder leiding van de directie van DHMİ, THY, HAVAŞ, ÇELEBİ en TGS Ground Handling-managers en -medewerkers en andere stakeholdersbedrijven die op de luchthaven zullen dienen, onder leiding van de directie van DHMİ; 4 duizend 27 pc-klasse training, 522 bin 28 pc-veld training werd gegeven. In de ORAT-flow, na de les- en veldtraining, zijn er proefprocessen aan het komen. Het 225 31-scenario is sinds mei getest in proefversies. Deze scenario's; In de resterende periode vóór de opening zullen duizenden, drieduizend en vijfduizend mensen worden getest door echte tests uit te voeren alsof er veel verschillende evenementen zijn.

  1. Trial Operation (laatste week van september): 1000 fake passagiers, bagage 2 duizend, ongeveer 800 operationele stakeholders en het personeel van de openbare instellingen, 2 Total echt vliegtuig (THY) zal worden gehouden met 50 Ground Services Equipment.
  2. Trial Operation (eerste week van oktober): 3 duizend nep passagiers, bagage duizend nep 6, 1000 over operationele stakeholders en het personeel van de openbare instellingen, 3 Total echt vliegtuig, zijn gepland met 150 Ground Services Equipment.
  3. Trial Operation (tweede week van oktober): 5 duizend nep passagiers, bagage 10 duizend nep, HDI, ongeveer 1000 operationele stakeholders en het personeel van de openbare instellingen, 5 Total echt vliegtuig, zijn gepland met 200 Ground Services Equipment.

In het experiment, leveren hun bagage invoeren van luchthavens in de zogenaamde passagiers en de leiding van het vliegtuig met instapkaarten, verander de geselecteerde zitting en re-ticket printen, om een ​​nieuwe vlucht poorten van transferpassagiers van bewegwijzering, aflevering te vinden om vliegtuigen en passagiers tijdig bagage en bestrijken veel meer scenario's. noodplannen in het geval van falen van het systeem dat wordt op de luchthaven wordt getest tijdens de proeven worden uitgevoerd.

De infrastructuur van het informatiesysteem is klaar om te openen!

Binnen het kader van IT structurele vezels en koperen bekabeling, draadloze netwerken, fysieke beveiligingssystemen, vlucht informatiesysteem, terminal management systeem check-in en boarding systemen, enterprise resource planning, luchthaven Operationeel Controle Centrum, bagage verzoening, de verdeling en de bediening van de lokale vertrek controlesysteem Het blijft preparaten.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.