De tramlijn in İzmir zal zich uitstrekken tot Çiğli

Burgemeester Aziz Kocaoğlu, burgemeester van de İzmir Metropolitan Municipality, legde de "stedelijke transformatie" uit op de EBSO Assembly-bijeenkomst en kondigde aan dat de tram zich zal uitstrekken van Çiğli İZBAN naar Ata Sanayi en vervolgens naar Katip Çelebi University.


Burgemeester Kocaoğlu, Karşıyaka De tramlijn zal worden verbonden met Mavişehir İZBAN en zal als een dubbele ring door Atatürk OSB, Ata Sanayi en Katip Çelebi University gaan.Karşıyaka "Dan wordt er in reële termen maximaal profijt uit de tram gehaald." Op sommige raadsleden die zeiden: 'Kun je een datum noemen? Je krijgt toestemming van 80 plaatsen. De toestemming van Narlıdere Metro werd pas in 2 jaar vrijgegeven. Hoe ga ik daten? Nu wachten we op Buca Metro, we zijn aan het werk. Directie-generaal Infrastructuur voert een onderzoek uit. Hij ging in december naar het Ministerie van Ontwikkeling. Ze sturen het met een begeleidende brief naar High Planning. Ministers zullen tekenen, kom. Is het mogelijk om in zo'n proces te daten? " hij sprak. Karşıyaka Aziz Kocaoğlu zei over het stadion dat 7-8 duizend mensen zullen staan ​​en 7-8 duizend mensen zullen zitten om de wedstrijd te bekijken. "Eigenlijk zou de stat 'cuk' in Örneköy zitten. Dit is niet gebeurd. Neem dan de plaats die we gebruikten als de 'ESHOT-garage en Karşıyakanaar stat. We zeiden: 'Geef ons de plek in Örnekköy om onze bussen neer te zetten, laten we ze verplaatsen.' Ook dit is niet gebeurd. Ik hoop dat het kan worden gedaan ”, zei hij.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties