Ministerie kondigt u aan Historische overblijfselen gevonden op Haydarpaşa Station da Nieuws weerspiegelt de waarheid niet Bakanlık

Ministerie van Verkeer en Infrastructuur, in de pers, restauratie werk Haydarpasa treinstation in het historische ruïnes die de realiteit van het nieuws dat wordt gevonden weerspiegelen, heeft aangekondigd dat het heeft niets te maken met het residu van de restauratie.


In de verklaring van het ministerie van Vervoer en Infrastructuur, lüğü Gebze-Halkalı Het is opgenomen in de devam Improvement of Suburban Lines Project esi en de onderzoeken worden voortgezet.

In de verklaring wordt het volgende genoteerd: bağlantı De historische ruïnes in de pers zijn ontstaan ​​tijdens de bouwwerkzaamheden aan deze verbindingswegen en hebben niets te maken met de restauratie van het Haydarpaşa Gar-gebouw. Het gebied waar het werk wordt uitgevoerd door het ministerie is opgenomen in het Stedelijk en Historisch SIT-gebied van Haydarpaşa. Om deze reden wordt het project uitgevoerd onder toezicht van het Directoraat Archeologische Musea van Istanbul in overeenstemming met de besluiten van de Raad voor de Bescherming van Culturele en Natuurlijke Activa.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen